Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytowaliśmy i zebraliśmy 2000zł

Recommended Posts

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jesteś wielki.

Akurat przegladałam, coby tu podbić do okrągłej sumki a tu mnie uprzedziłeś:rolleyes:

Pozostaje jeszcze tylko pytanie, czy amalfi była świadoma, że przebija samą siebie o 90 zł :o

Wprawdzie Nefer mi troche zamieszała z tymi kolczykami :D ;) , ale oświadczam, że byłam i jestem w pełni świadoma swych decyzji. :) Kupiłam czarne serduszka, tak? ;)

Cieszę się, że dziewczyny jadą na wakacje. :)

Kto ma doświadczenie w pakowaniu i wysyłaniu słoików, proszę o radę, aby dotarły w całości.

Kontradmirał, dzięki za wylicytowanie moich fantów! :) Poproszę na PW o adres do wysyłki.

Z radością przyznajemy tutuł "Forumowicz Wielki Sercem":

Alunek, Rezi, amalfi, betib, efka3, miki121.

Każdy kto brał udział w aukcji może przesłać adres jako prywatną wiadomość do Redakcja - wyślemy trójpak Numerów Specjalnych MURATORA - o ogrodzie. Upominek bardzo przydatny wiosną :).

Wielkie podziękowania dla EDZI, która prowadziła tę aukcję!

Witam

Przepraszam za pytanie jeśli odp jest oczywista ale jestem na finiszu budowlanym i nie wiem nawet jak sama sie czasem nazywam- ale nie o to chce pytać :-)

Napiszcie mi Kochani bo wylicytowałam Lilię jak mam przesłać pieniazki

Pozdrawiam

Saly

Saly,

Przelewasz pieniążki na to konto i z takim dopiskiem

Nr konta

Podajemy numer konta i konieczny dopisek:

Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Dzieci Chorych na Padaczkę

02-034 Warszawa

ul. Wawelska 5

Konto Pekao SA: 27 1240 1082 1111 0000 0387 7504

Z dopiskiem:
kolonie dla Karoliny i Natalii

super wynik osiągneliśmy wspólnymi siłami ........dzięki za zabawe

ja mam info dla osob którym będę wysyłam wylicytowane przedmioty.....do jutra jestem w domu,potem mam 10 dni urlopu

dziś juz wysłałam szpulki dla Anety, tablica musi zaczekac ,bo do jutra nikt mi nie zrobi ramy ( czekam na info jak ja robimy) .....jezeli wpłata za karmnik pojdzie do jutra to mogę go nadac przed urlopem jeszcze.....