Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przelew poszedl - ale zaksieguje sie pewnie rano to i wtedy bedzie potwierdzenie;)

Dziewczyny wielkie dzieki za wylicytowanie lilii - tak jak pisalam wysylki lub odbior osobisty po dlugim weekndzie majowym:yes:

Jolisko Twoje cudne zdjecie juz dotarlo i zdobi moj pulpit:cool:

Słuchajcie. Potrzebuję pomocy. Nie wiem, co zrobić. Właśnie kurier odmówił mi zabrania przesyłki, bo to środki spożywcze. Podobno prawo przewozowe zabrania przewożenia takich przesyłek. Co robić??????? Przesłać pocztą i zaznaczyc, że to szkło????? Czy są jakieś inne sposoby?

Amalfi moja mama przesyłała mi kilka razy konfitury truskawkowe właśnie przez pocztę z napisem szkło i jak narazie nie było problemu. Docierały w całości, oczywiście były dobrze zabezpieczone dla pewności:yes:.

Pozdrawiam

To tak zrobię, bo mi ręce opadły jak sie dowiedziałam. Jeszcze jest forma przesyłek konduktorskich, ale to odbiorca musi sie fatygować na dworzec, więc chyba odpada. Nadam na poczcie i skoro mówisz, że przeszło, to powinno być dobrze.
Dziękuję Redakcji za piękne pordniki, na pewno się przydadzą, bo cały ogród przded nami czeka i czeka i czekaaaaa. ;-)
Myślę, że trzeba poprawić na pierwszej stronie, bo Kontradmirał86 bohatersko przelicytował sam siebie i za moje konfitury zapłacił 100 zł. (mam w potwierdzeniu przelewu)
a co trzeba zrobić żeby dostać poradniki? bo ja bardzo chętnie- teraz tylko ogród mnie interesuje :-)

Trzeba wysłać Redakcji swój adres, bo poradniki są dla uczestników aukcji. :)

Zuzka, tutli_putli - napiszcie priv z adresem.

Wysyłka będzie w czasie długiego weekendu.

Oczywiście chętnych do odbioru osobistego serdecznie zapraszam - oprocz poniedziałku jesteśmy cały weekend na wsi:)