ngel 04.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 a ja własnie dostałam najpiękniejsze na świecie pudełeczko na biżuterię!! Żelka jesteś wielka!! Naprawdę takie cudeńko, że chodzę co chwilę koło niego i sobie oglądam Bardzo dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Jolu, dziękuję Ci za przecudnej urody bransoletkę!!! i dodatek:lol: Młoda jest przeszczęśliwa! Dziś załatwiała "ważną" sprawę i założyła ją "na szczęście". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.05.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.05.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 W czwartek dotarły do mnie kolczyki od Tereski. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 09.05.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 W czwartek dotarły do mnie kolczyki od Tereski. Bardzo dziękuję. troche to trwalo zanim dolazlam na poczte, jeszcze raz przepraszam za opoznienie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.05.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 troche to trwalo zanim dolazlam na poczte, jeszcze raz przepraszam za opoznienie. pozdrawiam Ale za to gratis był, a właściwie dwa wliczając pudełecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 11.05.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ale za to gratis był, a właściwie dwa wliczając pudełecko. no przecie pikne te pudelecko:lol2: troche sie balam, ze jak pani na poczcie stemplem trzasnie to mozecie dostac tylko bigle i paprochy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 11.05.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 a ja właśnie dostałam winko w fajnej, drewnianej skrzyneczce i oczywiście od razu musiałam spróbować - pycha, takie jak lubię Edziu, dziękuję bardzo ! i dziękuję Redakcji za poradniki, na pewno się przydadzą, bo ja jeszcze zielona w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.05.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 no przecie pikne te pudelecko:lol2: troche sie balam, ze jak pani na poczcie stemplem trzasnie to mozecie dostac tylko bigle i paprochy;) No ba. Już w nim sobie sałatkę do pracy nosiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Do nas też dotarły poradniki od Redakcji. Dziekujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.05.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Edziu, dziekuję za sadzonkę. dotarła cala w stanie idealnym,wypuszcza juz zielone więc chyba chce u mnie rosnąć Pozdrowienia i buziaki:) Edytowane 14 Maja 2012 przez galka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Co za poradniki Redakcja rozdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.05.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 I do mnie już jakiś czas temu poradniki dotarły - dziękuję!Rasiu Redakcja obdarowuje poradnikami ogrodniczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2012 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 I do mnie już jakiś czas temu poradniki dotarły - dziękuję! Rasiu Redakcja obdarowuje poradnikami ogrodniczymi. O! Dzięki Anetko:hug:. Czy ja też mogę dostać, Szanowna Redakcjo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.06.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witam Z małym poślizgiem ale JEST !!!! Nalewka "VIP"-a Nefer Piękna butelka/karafka i aż 0,7 l Serdecznie dziękuję Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dziękuję Redakcji za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Biję się w piersi - w kwestii poślizgu przesyłki do Zbyszka. Mam nadzieję, że mi wybaczy :) W ogóle zapomniałam o tej aukcji Wyrzut sumienia będzie mnie dręczył aż do nastawienia kolejnej nalewki - dodatkowy litr obiecany :) I zapomniałam podziękować za przecudne kolczyki od Tereski . Po prostu piękne. Zakładam je tylko na Bardzo Ważne Spotkania. I za niespodziankę też dziękuję bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 09.06.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ja z opóźnieniem - jak zwykle... Bardzo dziękuję Redakcji za poradniki, oraz tutli_putli za piękne lilie które zdobią już moją "sadzawkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts