Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a ja własnie dostałam najpiękniejsze na świecie pudełeczko na biżuterię!! Żelka jesteś wielka!! Naprawdę takie cudeńko, że chodzę co chwilę koło niego i sobie oglądam :-)

Bardzo dziękuję!!

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jolu, dziękuję Ci za przecudnej urody bransoletkę!!! i dodatek:lol: Młoda jest przeszczęśliwa! Dziś załatwiała "ważną" sprawę i założyła ją "na szczęście".:cool:
W czwartek dotarły do mnie kolczyki od Tereski. Bardzo dziękuję. :)

:)

troche to trwalo zanim dolazlam na poczte, jeszcze raz przepraszam za opoznienie.

pozdrawiam

Ale za to gratis był, a właściwie dwa wliczając pudełecko. :)

no przecie pikne te pudelecko:lol2: troche sie balam, ze jak pani na poczcie stemplem trzasnie to mozecie dostac tylko bigle i paprochy;)

a ja właśnie dostałam winko w fajnej, drewnianej skrzyneczce i oczywiście od razu musiałam spróbować - pycha, takie jak lubię :D Edziu, dziękuję bardzo !

i dziękuję Redakcji za poradniki, na pewno się przydadzą, bo ja jeszcze zielona w tym temacie :rolleyes:

no przecie pikne te pudelecko:lol2: troche sie balam, ze jak pani na poczcie stemplem trzasnie to mozecie dostac tylko bigle i paprochy;)

No ba. Już w nim sobie sałatkę do pracy nosiłam. :)

Edziu, dziekuję za sadzonkę.

dotarła cala w stanie idealnym,wypuszcza juz zielone więc chyba chce u mnie rosnąć:)

Pozdrowienia i buziaki:)

Edytowane przez galka
I do mnie już jakiś czas temu poradniki dotarły - dziękuję!

Rasiu Redakcja obdarowuje poradnikami ogrodniczymi.

O! Dzięki Anetko:hug:.

Czy ja też mogę dostać, Szanowna Redakcjo?:rolleyes:

• 3 weeks później...

Witam

Z małym poślizgiem ale JEST !!!!

Nalewka "VIP"-a Nefer

Piękna butelka/karafka i aż 0,7 l

Serdecznie dziękuję

Pozdrawiam wszystkich:)

Biję się w piersi - w kwestii poślizgu przesyłki do Zbyszka. Mam nadzieję, że mi wybaczy :):) W ogóle zapomniałam o tej aukcji :( Wyrzut sumienia będzie mnie dręczył aż do nastawienia kolejnej nalewki - dodatkowy litr obiecany :):)

I zapomniałam podziękować za przecudne kolczyki od Tereski . Po prostu piękne. Zakładam je tylko na Bardzo Ważne Spotkania. I za niespodziankę też dziękuję bardzo :):)

Ja z opóźnieniem - jak zwykle...

Bardzo dziękuję Redakcji za poradniki, oraz tutli_putli za piękne lilie które zdobią już moją "sadzawkę".

:)