narendil 10.05.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 O! Jakie miłe wiadomości! Nie dość, że szafa będzie, to jeszcze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.05.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wracam bo wieeeelkiej przerwie, bo mówiąc szczerze nic się nie działo. Pokój wytapetowaliśmy tu i ówdzie, szafa się zamontowała, dzisiaj okno się montuje (tak, wiem, że remont od d*** strony robiony, ale co poradzić). Zerknę na to, co mi się udało obfocić i wrzucę dzisiaj. A tymczasem mam problem. W postaci białej włochatej kulki, która jak tylko zostanie spuszczona z oka, zaczyna rozrabiać. Dzisiaj na przykład wyraziła swoje wielkie niezadowolenie z faktu ukończenia jakiegoś tam kursu przez mojego męża. Dyplom wraz z koszulką został skutecznie ocenzurowany. Część zniknęła w czeluściach paszczy, bo nigdzie nie mogę znaleźć. I miarka się przebrała, będziemy montować bramkę ochronną w przejściu. Problem w tym, że przejście ma 170cm szerokości, a bramka musi mieć 1m wysokości. Takie dla dzieci są albo za niskie, albo nie ma tak długich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.05.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A oto dumny poskramiacz dyplomówhttp://img829.imageshack.us/img829/700/img7186lz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 24.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 niech zyje biala Kulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.05.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 niech zyje biala Kulka Tylko niech tak nie rozrabia Swoją drogą taki piesek to fantastyczny sposób na poprawę jakości życia sąsiedzkiego. Dwa lata wynajmuję obecne mieszkanie i dopiero od tygodnia zaczęłam rozmawiać z sąsiadami. Gutek nie odpuści nikomu, do każdego leci się witać (podobno te psy tak mają) a widok takiej roześmianej mordki rozbraja każdego. Nawet jak jechaliśmy samochodem to ludzie na światłach do nas machają i się uśmiechają. Wszystkie dzieci na osiedlu dzień dobry zaczęły mi mówić. Ameryka normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.05.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Ostatnim razem jak byłam u teściów, zapomniałam zrobić zdjęcie karniszowi. Jakby kogoś interesowało, poniżej materiał zdjęciowy. Przed http://img443.imageshack.us/img443/1438/img7149p.jpg I po http://img822.imageshack.us/img822/8112/img7162j.jpg Przy okazji widać, jak położyliśmy tapetę i jak gra z zasłoną. Szczerze mówiąc liczyłam na odrobinę lepszy kontrast kolorystyczny, teraz za bardzo się zlewa, więc trzeba będzie jakimiś dodatkami rozweselić pomieszczenie. Pasy są dosyć dominujące, na szczęście większość zakryje półka z IKEI, a poza tym mają one tworzyć "zagłówek". Pierwsze zdjęcie z samą ramą łóżka, która wygląda na białą w tym świetle http://img402.imageshack.us/img402/7941/img7166s.jpg I trochę ze skosu zdjęcie, już z materacem i poduchami (też wyglądają bardziej biało niż szaro ) W kadr wchodzi kawałek szafy. Narzuty tam nie widzicie, to tylko tymczasowa osłona przed psem. http://img853.imageshack.us/img853/9580/img7167g.jpg Edytowane 25 Maja 2012 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.05.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Resztkę tapety położyliśmy nad lustrem. Wszystko pięknie, ale nie przewidziałam jednego - że w budynku z czasów Alternatyw 4 krzywe jest absolutnie wszystko, a w tym wypadku sufit. Trochę próbowałam zamaskować to od góry, ale nie da się przy równych pasach. Więc postanowiliśmy "obramować" lustro i trochę tę ramę skrzywić, żeby tapeta na styku z lustrem wydawała się prosta.http://img403.imageshack.us/img403/1931/img7164a.jpgKawałek czarnej ramki załapał się na zdjęcie, jest po prawej stronie, na styku lustra i szafy. Mówiąc szczerze, trochę mam mieszane uczucia co do tej tapety nad lustrem. Nie wiem, czy następnym razem jak tam pojedziemy, czy nie będę zrywać. Z drugiej strony, jak bywam tam kilka nocy w roku tylko, to może nie ma się co tak napinać... Edytowane 25 Maja 2012 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 25.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Resztkę tapety położyliśmy nad lustrem. Wszystko pięknie, ale nie przewidziałam jednego - że w budynku z czasów Alternatyw 4 krzywe jest absolutnie wszystko, a w tym wypadku sufit. Trochę próbowałam zamaskować to od góry, ale nie da się przy równych pasach. Więc postanowiliśmy "obramować" lustro i trochę tę ramę skrzywić, żeby tapeta na styku z lustrem wydawała się prosta. http://img403.imageshack.us/img403/1931/img7164a.jpg Kawałek czarnej ramki załapał się na zdjęcie, jest po prawej stronie, na styku lustra i szafy. Mówiąc szczerze, trochę mam mieszane uczucia co do tej tapety nad lustrem. Nie wiem, czy następnym razem jak tam pojedziemy, czy nie będę zrywać. Z drugiej strony, jak bywam tam kilka nocy w roku tylko, to może nie ma się co tak napinać... Psiak faktycznie sympatyczny, chociaż reakcja sąsiadów zaskakująco przyjazna... Gdzie Ty mieszkasz - chyba nie w nowym stolicowym bloczysku? Co do tapety - właśnie jak jestes kilka razy w roku, to moze byc problem, bo sie nie zdazysz przyzwyczaic :D A swoja droga fajnie Wam wyszło A jak Tesciowa przyjela te nowoczesne klimaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.05.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Gdzie Ty mieszkasz - chyba nie w nowym stolicowym bloczysku? No oczywiście, że tak... Po powrocie ze stanów ta polska znieczulica i anonimowość tym bardziej mi doskwierała. Gutek na szczęscie ją przełamuje. A swoja droga fajnie Wam wyszło Dzięki! Ogólnie też mi się podoba, teraz będziemy w miarę możliwości pracować nad detalami. Najważniejsze, że mamy prawdziwe łóżko i miejsce, żeby własne ciuchy położyć. Teściowa mówi, że jej się podoba, a czy naprawdę jej sie podoba, czy tylko tak mówi, tego nie wiem. Teść za to naprzeciwko łóżka planuje telewizor powiesić. Oficjalnie, żeby nam dobrze zrobić, nieoficjalnie, żeby się nie kłócić z Teściową o pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Świetnie to wszystko wygląda! Ale Gustav najlepszy! Myślę, że ze szkodami szybko sobie poradzicie. Z takich poprawiaczy stosunków sąsiedzkich to dobre są jeszcze dzieci w wieku roku-dwóch ;P W życiu bym nie wpadła na pomysł tapety nad lustrem. Intrygująco to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 28.05.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Świetnie to wszystko wygląda! Ale Gustav najlepszy!! Wczoraj Gutek tak przegiął, że po raz pierwszy zaczęłam wątpić, czy dam sobie z nim radę, czy może lepiej oddać go, póki się nie przywiązał. Witki opadają. Chyba będę musiała całe mieszkanie zaprojektować pod kątem psa... ech, nie miałam kłopotu to se znalazłam... Za tydzień na weekend najprawdopodobniej pojedziemy do Teściów dokończyć remont. Potrzebuję jakiejś sympatycznej narzuty w kolorach limonkowych, niebieskich, radosnozielonych. Generalnie coś co ożywi wnętrze. Mam coś takiego. Myślicie, że będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 28.05.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 http://img208.imageshack.us/img208/1012/img7292f.jpgWłaśnie sobie zdałam sprawę, że kolory są mocno przekłamane, powinnam chyba trochę podrasować zdjecie, żeby oddawało kolory oryginału. Ten żółty tła jest taki kurczakowożółty. Ale zajmę się tym później.Ogólnie planujemy wprowadzić trochę takich kolorów, tylko nie wiem, czy nie zrobimy zbyt dużego miszmaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Za tydzień na weekend najprawdopodobniej pojedziemy do Teściów dokończyć remont. Potrzebuję jakiejś sympatycznej narzuty w Z Gustavem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 06.06.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Z Gustavem? Oczywiście, że tak. Ale to będzie za tydzień, bo zapomniałam, że w tę sobotę idziemy na koncert. jakby co, to zabukuj sobie z godzinkę czy dwie, bo w 15 minut nie zdążysz się urwisem nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Już Was wpisuję do kalendarza na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.07.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Puk puk co tam słychać? Jak pokoik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Przyszłam się przywitać wyanna - czy ty jesteś już na stałe w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.12.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://i1.fmix.pl/fmi1864/e48e1d970005667050d6d57c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts