Ania_i_Marek 11.04.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!!!!cudne są te dzienniki budowy, i nigdy nie myślałam że założymy swój własny dziennik:wave:a jednak stało się !!!!zaczynamy pisać i my( ja, Anna-pisząca i moja połówka- nie pisząca Marek).Zanim podjelismy decyzje o budowie oczywiście jak większość z Was myśleliśmy o kupnie mieszkanka, ale po konfrontacji cen doszliśmy do wniosku ,ze jednak budujemy!!!i dobrze żrobiliśmy, trafna decyzja nawet jeśli budowa potrwa kilka lat, nieszkodzi.Działkę znaleźliśmy dosyć szybko, znajomy nasz pochwalił się że ma ladną działkę za miastem więc my do niego tak:'a nie chcesz jej sprzedać'????!!!!!! no i chłopak się zaczął zastawiać, tak, nie , może chybe nie......a może tak, nie jednak nie...ojejejejejejej ale w końcu było oficjalne TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kupiliśmy, śliczna działka za maistem, lasy i pola dookoła, cisza i spokój!!!!o tym marzyliśmy!!! szybko sprawy pozałatwialiśmy, i tak zostawiliśmy.trzeba była jechać do pracy. a nie powiedziałam wcześniej, oboje pracujemy za granicą więc bedzie to torche też budowanie na odlegość i pewnie przez telefon!!! znaleźliśmy Panią Architekt, która się zajęła wszystkim co potrzebne, że by otrzymać pozwolenie na budowę, nawet nie trwało to tak długo bo nasza architekt złozyła podania do starostwa pod koniec grudnia i na koniec luyego otrzymaliśmy wspaniała wiadomość, jest POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!! HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez Ania_i_Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts