Gosiak111 30.04.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 myślę że jeden przykład został podany. Wystrzegać się pana z włoch i podobnych ściem. Nie jest tak łatwo wskazać kogoś palcem jak myślicie, więc nie wymądrzajcie się. Gosiak napisz jeszcze gdzie budujesz lub gdzie działa ta ekipa Województwo mazowieckie, okolice Piaseczna. Nefer, wkurzam Cię to nie pisz w tym wątku - to wystarczy zamiast Twoich agresywnych i rozhisteryzowanych postów. Do końca procesu inne dane nie mogą być podawane i tyle. Nie dla wszystkich jest jasne, że trzeba zobaczyć, co dany wykonawca budował, dotknąć i porozmawiać z poprzednimi inwestorami o jego pracy. Same fotki realizacji nie wystarczą, o czym z pewnością Nefer wie doskonale. W końcu tyle lat już minęło od budowy jej domu... Powtarzam, że to miejsce publiczne i każdy może się w nim wypowiadać na tyle ile chce i może. Reszta jest sprawą kultury, Nefer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 30.04.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Czołem a skąd wiadomo że Ty to własnie Ty , przecież Ty to moze byc ktos inny a nie Ty sprawa moze byc podobna. Myslisz ze Pan z Włoch ma czas na włóczenie sie po sądach. Ja osobiscie nie mam z tym problemow aby na forum opisac partacza a zdażyło mi się oj zdażyło. A jak by mnie pozwał to i guza by sie nabawił wiec na obdukcję by musiał isc i pozwac za naruszalnosc cielesną tylko kogo mnie ? jesli ja to nie ja. tylko ze ja to wcale nie ja bo niby skąd wiadomo ze zdjecia w mojej stopce są moje. 3maj sie ciepło i działaj tu czy tam prawo jest po Twojej stonie i my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Powtarzam, że to miejsce publiczne i każdy może się w nim wypowiadać na tyle ile chce i może. Reszta jest sprawą kultury, Nefer.Ależ pisz sobie co chcesz :) Inie wyżywaj się na mnie tylko napisz co masz napisać, bo to już nudne. Chcesz być bohaterem - przestrzegać innych przed problemami to przestań się bać. Bo nie wiem czemu służy ten post. Jest czarna lista na mazowieckie - jakość wszyscy podają nazwy firm i żyją. Zamieść zdjęcia - napisz co było źle i wtedy to ma sens. Ja stąd idę, bo to żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 10.05.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 pierdu pierdu. 1. wykonawców brać z polecenia - jeździć i szukać 2. oglądać to co zbudowali i gadać z inwestorami 3. nie dawać żadnych zaliczek 4. jak się nie znasz, to płać nadzorcy - też zaufanemu. 5. można spisywać umowy 6. mieć ograniczone zaufanie 7. i myśleć to co się robi Takie czasy, dziki kapitalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts