Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ogród stokrotki i domek letniskowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 745
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem - zdjęcie malutkie ale jak kliknąć powiększa się ;) dlatego znowu używam ImageShacka

Przepięknie masz u Siebie - a studnia z kwiatami, dzbany i kwietnik w pniaku rewelacja :D Hortensji dobrze nie widać, być może w zbyt głębokim cieniu rosną co razem z dużą wigotnością mogło jakieś choroby przyplątać. Dobrze byłoby się poradzić znawcy - mam taki sklep ogrodniczy gdzie noszę zarażone fragmenty rośliny, listek na ten przykład i pan ocenia czym trzeba draństwo potraktować :lol2:

Tak tak jeszcze trochę i urlop :wave::wave:

ależ Ci dobrze, lepiej być "przed" niż "po"

gdzie się wybieracie?

Pracuję pracuję a jakie będą efekty to zobaczymy ;)

bez pracy ni ma kołacy i koniecznie muszę zobaczyć efekty

A gdzie urlopowałaś ... jeśli można wiedzieć :D

och wspomnienie jest cudne - Andaluzja, piękna kraina hiszpanii tuż pod portugalią

za to teraz walczę z suszą łokrutną, w życiu nie widziałam, żeby na początku lipca tak leciały liście z drzew, normalnie jak na koniec października. Biedne roślinki są tak ususzone, że nawet już koloru nie mają. U Ciebie też taka klęska?

ależ Ci dobrze, lepiej być "przed" niż "po"

gdzie się wybieracie?

Oj Kochana to piękne wakacje miałaś :yes::yes:

Gdzie mi tam do Ciebie ... my w planach tylko nasze polskie morze, trza szybko wracać i dalej brać się do roboty :sick::sick::sick:

bez pracy ni ma kołacy i koniecznie muszę zobaczyć efekty

Na pewno zobaczysz ... tylko nie każ mi powiedzieć kiedy ;)

za to teraz walczę z suszą łokrutną, w życiu nie widziałam, żeby na początku lipca tak leciały liście z drzew, normalnie jak na koniec października. Biedne roślinki są tak ususzone, że nawet już koloru nie mają. U Ciebie też taka klęska?

Dokładnie tak samo :yes: dlatego bierzemy się za nawodnienie ... bo mam serdecznie dość :yes::yes:

no to majeczko udanego urlopu Ci życzę i przede wszystkim pięknej pogody. Nasze morze jest piękne, tylko żeby z pogodą trafić.

Za życzenia nie dziękuję ( podobno się nie dziękuje ) Ja od wielu lat,niezależnie od innego wyjazdu, jeżdżę nad nasze morze i nigdy,przenigdy nie trafiłam złej pogody :no: mam nadzieję,że i tym razem szczęście mnie nie opuści :D za to mój braciszek zawsze trafia na deszcz :lol2:

W miarę możliwości pokazuję się na forum, a takiego dnia laby jak dziś to już nie pamiętam :no:

Jestem - zdjęcie malutkie ale jak kliknąć powiększa się ;) dlatego znowu używam ImageShacka

Gosiaczku, a nauczysz mnie ImageShacka? Czy tak samo działa jak fotosik, bo te małe zdjęcia mnie wkurzają, a format w którym się zapisują na fotosiku nie jest akceptowany na FM

I dziękuję za ciepłe słowa, a do hortensji to trzeba być fachowcem pierwszej klasy jak Ty, ja niestety nie daję im rady. Zapytam jeszcze jkiegoś ogrodowego szamana

Witaj

zarejestruj się (bezpłatnie) na ImageShack http://my.imageshack.us/registration/

wybierz język - myślę, że polski ;)

przesyłanie multimediów

Browse - pokazujesz miejsce wybranego zdjęcia

dodaj zakładki - nie używam

Zmiana rozmiaru obrazu: 640x480

prześlij teraz

czekasz

co w okienku wyświetla się kopiujesz i wklejasz na forum

gotowe

powodzenia

• 2 weeks później...