Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ogród stokrotki i domek letniskowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 745
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u nas nad ranem było -6st. No a przy takim mrozie o śnieg raczej trudno, dlatego lubię takie -2, bo wtedy i prószy i troszku mrozi i klimat jest fajny.

Melduję, że właśnie zaczął prószyć śnieżek ;)

Właśnie wysłuchałam w pogodzie, że nad Warszawą zacznie padać śnieg za dwie, trzy godziny ;)

Lubię jak prószy, oby tylko nie waliło :sick:

A Ty Mikołaja z mężem nie obchodzisz ???:D

Ja właśnie czekam na swojego ( Męża oczywiście, nie mikołaja :lol2: ) żeby łaskawie z pracy wrócił :mad:

Edytowane przez mmajeczkaa

o to super, ja jestem spragniona śniegu

i ogarniam się w domu po pracy, moje chłopaki mają wrócić lada moment, młody pewno będzie wykopyrtany, w takim stanie wraca co dzień po lekcjach i co najmniej dwóch treningach - ale cóż sam tak wybrał, szkoła sportowa to wielkie poświęcenie.

mój A. mam nadzieję będzie dziś Mikołajem:p

A Ty już po mikołajkach?

Kurcze...nie kuś!!! Udało mi się zgubić przez chorobę ostatnio dwa kg....i tego się trzymam:)

A smakowite na pewno....sama też piekę pizze swoim, bo uwielbiają...chociaż dawno nie piekłam!!!

• 2 weeks później...

ten przedświąteczny czas napawa mnie radością, czuję w powietrzu bajkowy klimat zbliżających się Świąt. Czuję zapach pierników, leśnych grzybów i choiny. Widzę mieniące się gwiazdy, odbijające się w płatkach puszystego śniegu światełka, słyszę skrzypiący pod butami śnieg.

I choć w dzieciństwie czas świąt nie był dla mnie miłym wspomnieniem, dziś przepełnia mnie radością i i innymi pozytywnymi emocjami, a gdyby je zobrazować wyglądałyby mniej więcej tak:

http://e-kg.pl/images/stories/posesja_ilu.jpg

Edytowane przez mariola3108