Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ogród stokrotki i domek letniskowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 745
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hello lady

zima jak cholera, gdzie okiem sięgnąć białooooooo, ale nareszcie nadszedł weekend i całe szczęście, bo pracy mam dość

Ha ha u mnie to samo ... białooooo białooooo ale ślicznie :rolleyes: przez "chwilę" naprawdę lubię taki krajobraz za oknem :rolleyes:

Kochana ja najlepiej lubię piątek :D

a co tam w wielkim świecie?

Jaki wielki świat ??? Gdzie ??? Bo chyba nie u mnie ??? :lol2:

nio fajnie jest

tyle, że weekend był pochmurny, wobec tego nie widać uroku otoczenia.

Jak widoczność będzie lepsza, postaram się pstryknąć co nieco.

Gosiu instrukcje poczytałam, w niektórych momentach jest dla mnie po hebrajsku, ale starałam się nadążyć, gdy tymczasem aparat chyba sam się podregulował, bo nie dostrzegam już problemu zbytniej jasności. Może też wyjdzie to w praniu, jak na razie wszystko jest białe, więc trudno ocenić, czy robi zbyt jasne zdjęcia.

Wczoraj byłam na działce. Wszystko jest tam takie białe, smutne, zahibernowane

Na działce jakoś nie dostrzegam uroku zimy, wręcz przeciwnie, uważam, że zima na działce jest brzydka.

O ile białe góry mają swój niewymowny urok, o tyle już inny krajobraz w zimowej scenerii jest brzydki i smutny.

a wieczorem w domu po mroźnym dniu, była gorąca herbata z jeeeszcze bardziej rozgrzewającą zawartością przy gorącym kominku

edytowano: ponieważ doszły mnie sygnały, że poniższe wnętrze trudno dopasować do zewnętrznego wyglądu domku letniego, post z poniższymi zdjęciami wymaga uzupełnienia informacji, a mianowicie: poniższe zdjęcia wnętrz pochodzą z mojego domu, w którym mieszkam, a nie z domku letniego.

ImageShack.us Uploaded with [/img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

Edytowane przez mariola3108

Zima faktycznie taka smutna na działce... Ale wiesz, że za dwa miesiące już po niej śladu nie będzie? Będą kwitły krokusy:yes: Zobaczysz:hug:

Kochana, tylko to trzyma mnie przy życiu. :wiggle:

A pokój córci - śliczny. Podglądam, podglądam. Gdybym była małą dziewczynką, chciałabym właśnie taki :yes:

i jeszcze sprawa kuchni, z tym czerwonym akcentem poszalałaś, a efekt jest doskonały. Kwiat pod sufitem to wisieńka na torcie.

:hug::hug::hug: