mariola3108 21.01.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kochana pokaż więcej tego pięknego,klimatycznego miejsca Jak wysokie jest to pomieszczenie ??? I czemu Ty się nie chwalisz swoimi wnętrzami Majeczko to zdjęcia mojego salonu, na poddaszu, a kręcone schody prowadzą na antresolę. Do sufitu w salonie jest ok. 2,7, ale część jest połączona z antresolą, która ma kolejne ok. 2m wys. Jeśli się odważę to może wrzucę jeszcze co nieco, ale nie wiem Majeczko, czy jest się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Majeczko to zdjęcia mojego salonu, na poddaszu, a kręcone schody prowadzą na antresolę. Do sufitu w salonie jest ok. 2,7, ale część jest połączona z antresolą, która ma kolejne ok. 2m wys. Jeśli się odważę to może wrzucę jeszcze co nieco, ale nie wiem Majeczko, czy jest się czym chwalić Wrzuć proszę, nie bądź taka Albo podrzuć mi coś na privka Tak właśnie mi się wydawało, że to pomieszczenie jest wysokie I przez to tak ciekawie się prezentuje A jak dużą macie antresolę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A i co to znaczy, że nie wiesz czy jest się czym chwalić Lubisz to mieszkanie ??? Fajnie się Wam tam mieszka ??? Odpoczywasz tam ??? Widzisz znaczy się, że jest się czym chwalić :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.01.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 bardzo lubię, tu spędziłam najszczęśliwszy, jak na razie, okres mojego życia. wrzucę jakieś fotki, tylko się ogarnę troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 bardzo lubię, tu spędziłam najszczęśliwszy, jak na razie, okres mojego życia. wrzucę jakieś fotki, tylko się ogarnę troszkę To super Czekam z niecierpliwością na foteczki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.01.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju, obiecane fotki zaraz posyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wpadłam się przywitać i uciekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.01.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wrzuć proszę, nie bądź taka Albo podrzuć mi coś na privka Tak właśnie mi się wydawało, że to pomieszczenie jest wysokie I przez to tak ciekawie się prezentuje A jak dużą macie antresolę ??? antresola 30m2 po podłodze, ale przez skosy wydaje się mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kochana, tylko to trzyma mnie przy życiu. A pokój córci - śliczny. Podglądam, podglądam. Gdybym była małą dziewczynką, chciałabym właśnie taki i jeszcze sprawa kuchni, z tym czerwonym akcentem poszalałaś, a efekt jest doskonały. Kwiat pod sufitem to wisieńka na torcie. :hug: Dzięki:hug: A ta wisienka... Jeśli się odważę to może wrzucę jeszcze co nieco, ale nie wiem Majeczko, czy jest się czym chwalić Jak to:mad: nie ma się czym chwalić Wrzuć proszę, nie bądź taka Maju, obiecane fotki zaraz posyłam na priva A dlaczego na priva? Ja też chciałabym zobaczyć:D:D (tu proszę sobie wyobrazić obrazek pewnego kotka z błagalnym wzrokiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 22.01.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A dlaczego na priva? Ja też chciałabym zobaczyć:D:D (tu proszę sobie wyobrazić obrazek pewnego kotka z błagalnym wzrokiem) oż Ty cholerko jedna, Ty to wiesz, jak mnie podejść zbiorę się w sobie i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Maju, obiecane fotki zaraz posyłam na priva Kochana dziękuję bardzo :hug: Wieczorkiem jak się ogarnę skrobnę privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 oż Ty cholerko jedna, Ty to wiesz, jak mnie podejść zbiorę się w sobie i wrzucę Mądra dziewczynka:yes: Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wieczorkiem jak się ogarnę skrobnę privka No tak miałam się ogarnąć i wejść wieczorkiem na fm , ale jakoś ostatnio wieczorkiem mi się nie chce Pracujesz ciężko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Uściski zostawiam i pędzę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 oż Ty cholerko jedna, Ty to wiesz, jak mnie podejść zbiorę się w sobie i wrzucę Długo się jeszcze będziesz zbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 01.02.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 dziewczyny kochane przepraszam za poślizg, allllle się działo już się tłumaczę dlaczego mnie nie było i to tak bez pożegnania ażeby nie zapeszać nie puściłam pary i Wam się nie przyznałam ale teraz już po wszystkim więc mogę. W miniony piątek z samego rana wraz z mocną ekipą zielonych kibiców z bielska udaliśmy się w świat na Młodzieżowe Mistrzostwa Polski w piłce nożnej halowej, czyli tzw. futsalu, dopingować naszych synów i opłaciło się bardzo ponieważ chłopaki przywiozły BRĄZOWY MEDAL!!!!! :wave::wave: ja straciłam głos, mój przypłacił to prawie zawałem, a młody nadal jest w szoku, ale MAMY MEDAL Z MISTRZOSTW POLSKI!!!! Wróciliśmy w poniedziałek, a od wtorku do dziś miałam takie urwanie głowy, że muszę sprawdzić, czy w ogóle mam ją z powrotem na swoim miejscu Ale na reszcie JEST WEEKEND i mogę złapać oddech. Chwilunia i wrzucę co nie co YUCZKO moja właśnie się w sobie zebrałam a Ty Majeczko co się nie odzywasz, dostałaś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 01.02.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) ImageShack.us Uploaded with http://img854.imageshack.us/img854/1153/p1200003s.jpg' alt='p1200003s.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] http://img854.imageshack.us/img854/1153/p1200003s.jpg' alt='p1200003s.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 1 Lutego 2013 przez mariola3108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Mariolka, przede wszystkim gratulacje dla chłopaków!!!! I dla rodziców oczywiście też Co tam zdarte gardło, liczy się efekt!!!! A wnętrza:jawdrop: Super!!! Takie klimatyczne... A co masz tam na tej antresoli? I wydaje mi się, że masz dosyć duży balkon/taras, nie? Od razu lampa rzuciła mi się w oczy:yes: Tylko tak jakoś... mało tych zdjęć... Dorzucisz jeszcze? Plisss:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.02.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 ImageShack.us Uploaded with http://img4.imageshack.us/img4/798/p5130001a.jpg' alt='p5130001a.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] yuczko dorzucę jeszcze coś, ale muszę najpierw zrobić kilka fotek.A na pocieszenie odrobina sypialni Uploaded with ImageShack.us[/img] http://img4.imageshack.us/img4/798/p5130001a.jpg' alt='p5130001a.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.02.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A na antresoli jest trochę ździorbów, a więc: we wnęce kilka pudeł, dość spory wieszak z kurtkami i płaszczami oraz trochę biura więc szafki z segregatorami, półki z książkami, a na środku niewielki komplet ratanowy przy stoliczku, by móc przysiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts