Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ogród stokrotki i domek letniskowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 745
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

hej dziewczyny

Monika m&m rzeczywiście Szczęśliwa kraina jest kosztowna a także na moje potrzeby zbyt duża. Ten projekt bardzo mi siłę podoba bo jest świetnie przemyślany. Jednak moja skromna liczebnie rodzina nie wykorzystałaby jego możliwości. Mój model 2+ dorastające 1 nie potrzebuje tak dużego domu. Niewielki z kolei rozpoczął moje poszukiwania projektu idealnego i przez wiele lat był moim nr 1. Jedynym mankamentem niewielkiego jak dla mnie jest zbyt mały salon. Poza tym jest idealny.

Dziękuję za miłe odwiedzinki i zapraszam częściej, a plany budowlane są wciąż żywe i nawet mam wrażenie, że coraz bardziej aktualne ;)

Monika, czy Ty budujesz niewielkiego? Jeśli tak zdradź którą wersję i czy masz swój wątek w którym można go zobaczyć

Pozdrawiam M.

Edytowane przez mariola3108

Bogumiłku cieszę się, że Cię widzę, wciąż brak mi czasu co niestety odbiło się na FM

Jednak pamiętam o Was wszystkich i muszę Ci powiedzieć Beatko, że ostatnio Cię wspominałam

mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze. Napisz proszę jak się czujesz i czy wszystko jest ok. Co u Twoich pięknych, mądrych i uzdolnionych latorośli? Ściskam mocmo mocmo :hug:

Mariolu, mam nadzieję, że jak rozpoczniesz budowę,

będziesz się z nami dzielić radością budowania i tworzenia ogrodu.

Będziemy Ci kibicować. Pozdrawiam najserdeczniej :)

• 3 weeks później...
Mariolu, mam nadzieję, że jak rozpoczniesz budowę,

będziesz się z nami dzielić radością budowania i tworzenia ogrodu.

Będziemy Ci kibicować. Pozdrawiam najserdeczniej :)

Tolu, oczywiście, że będę się dzielić radością, zdjęciami i opowieściami o tym co się dzieje. Obawiam się tylko o czas, wciąż tak mi go brak, to już trwały deficyt.

Ciebie również ściskam gorąco i dziękuję, że wciąż pamiętasz :D

Może i Tobie by pomogła?

Aż tak źle ze mną nie jest, po prostu tęsknię za słońcem i miewam w związku z tym melancholijny nastrój, ale to nic bardziej dokuczliwego niż odczuwany przez zdecydowaną większość ludzi brak słońca. Wystarczy rozejrzeć się w okół by stwierdzić, że większość otaczających nas ludzi różni się w zachowaniu i nastawieniu wręcz do wszystkiego od południowców, którzy dosłownie żywią się słońcem.

Dam radę Gosiu :):):)

• 2 weeks później...

Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!!

http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg