jasieks 16.06.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Czasami podczas transportu zdarzają się uszkodzenia i wykonawca powinien takie ubytki uzupełniać. Ja wybrałem system Gullfiber/Terranowa- tynk silikatowy. Sądzę,że wilgoć z zewnątrz się do wełny nie przedostanie przez tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.06.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 mam pytanie a propos wełny ale w ścianie 3 warstwowej mianowicie jaką zastosować i jak powinna być prawidłowo zamocowana do ściany, w jaki sposób stworzyć pustkę wentylacyjną???? dodam, że ma jej być około 20 cm, tyle jest przewidziane razem z pustką pozdrawiam wszystkich budujących i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 16.06.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ja mam w scianie 3 warstwowej 20 cm welny Polterm Max z Isover (welna poltwarda - dosyc twarda i sztywna)- dwie warstwy 10 plus 10 kotwione do sciany za pomocą kotew ze stali, pustke uzyskalem dzieki dystansom ze styropianu nabijanym na kotwy - prostopadlosciany 10 na 10 cm i 2 cm grubosci. Wiecej zobacz w wątkach o 3W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 16.06.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Czasami podczas transportu zdarzają się uszkodzenia i wykonawca powinien takie ubytki uzupełniać. Ja wybrałem system Gullfiber/Terranowa- tynk silikatowy. Sądzę,że wilgoć z zewnątrz się do wełny nie przedostanie przez tynk. mógłbyś mi napisać, jaką cenę miałeś za tę wełnę /system/ i za jaką grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasieks 18.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Mój system to wełna lamelowa 8cm, kleje, siatka, tynk. Cenę osiągnąłem lepszą niż w inych systemach. Nie wiem czy doszła prywatna wiadpomość, więc napiszę to tutaj. Jężeli na takim systemie zaproponują Ci około 55 zł to będzie dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts