megapol_mg 13.04.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam. Mam nietypowy problem. Mam działkę z wjazdem od drogi asfaltowej na łuku drogi . Przed działką idzie linia energetyczna i jest słup energetyczny ( słup na rogu z rozkraką ) gdzie jedna rozkraka słupa wychodzi w ogrodzeniu . Teraz żeby zrobić sobie ogrodzenie muszę albo 1m działki oddać pod ten słup albo zostawić w ogrodzeniu , Moje pytanie . Jak napisać elektrowni pismo żeby jakoś się tym faktem zajeli .Może macie jakieś sugestieCzekam na informację POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.04.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 1. Słupa nie wymienią nie ma takiej opcji, za duże koszta.2. czy była zgoda poprzedniego właściciela na takie postawienie? jeśli tak to po grzybach.3. jeśli nie było zgody to sąd. Żadne pisma nic nie poskutkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 20.04.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) mieliśmy ten sam problem ale u nas energetyka sam podjęła decyzję o zabraniu słupa z działki w momencie kiedy podpisaliśmy z nimi umowę o przyłączach:wiggle:chyba nam się udało:lol2: ale za to mamy problem z telekomunikacją nie dość ,że mamy słup w granicu to jeszcze lina telefoniczna biegnie prawie przez środek naszej działki:confused: Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez aksuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts