mirza 13.04.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, Mam pytanie odnośnie cen krycia papą termozgrzewalną. Postudiowałem google i widzę dużo rozbieżność cenową.Ceny jakie spotkałem: Krycie - od 9 do 33 zł/m2Obróbki - od 6 do 30 zł/m2Zerwanie starej papy - od 6 do 14 zł/m2 Nie wiem też czy ceny podane są za zgrzanie dwóch warstw, czy tylko papy podkładowej.Za pomoc w rozeznaniu bardzo dziękuję. Pozdrawiam [edit] Prosze o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Przez pomyłkę wpisałem w nieodpowiedni dział. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez mirza Błędny dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Spotkałem się nawet z ceną 5,- za 1m2. To wszystko zależy od wielu czynników. Dach dachowi nie równy. Duży, prosty dach można jechać kombajnem. Mały z kominami i ogniomurem to ręczna robota. Podkład i wierzchnie krycie czy tylko wierzchnie krycie? Stary dach czy nowy? Przygotowanie powierzchni (dotyczy starego dachu). Dach płaski czy pochylony? A na koniec dość istotna sprawa czy firma ma robotę czy nie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts