ollo23 14.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Cześć Proszę o pomoc w zagospodarowania kawalerki szafa na korytarzu i łazienka raczej nie sprawia mi problemu, lecz pokój z aneksem to wyzwanie jak dla mnie pokój ma 24m2: - aneks kuchenny - jakaś sofa albo narożnik - stół 4-6 krzesła - jakieś witryny na barek, pierdoły i takie różne - spanie nie wiem czy na narożniku czy może rozkładane łóżko http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/52/92/40/2252924046_1 proszę o jakieś sugestie może też jakieś ścianki albo półki z kwiatami oddzielające "funkcje" pokoju? http://images42.fotosik.pl/287/706f91990811b265.jpg Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez ollo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kabar 26.04.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Pokój jest na tyle mały że trudno będzie w nim zmieścić wszystko co zmieściłoby się w normalnej kuchni, salonie i sypialni. Projektując takie wnętrze należy mocno kierować się potrzebami i stylem życia właściciela - jak duży musi być aneks kuchenny? Czy często będą przyjmowani goście? Czy potrzebne jest miejsce do pracy z komputerem? Proponuję kontakt mailowy. Chętnie przedstawię kilka przykładowych wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 29.04.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Z moich doswiadczeń - warto w cały mieszkaniu zrobic taka samą podłogę, bo to optycznie powiekszy przestrzeń (całosć wyda sie wieksza, zwłaszcza jeśli nie pooddzielasz listwami. Mieszkanie moze też wydawać sie większe jeśli je "podwyzszysz", np dodajac sztukaterię na łączeniu sufitu i scian (ładne listwy ma mardom w kolekcji decor). Mozesz też wydzielić listwami część salonową od kuchennej. Możliwosci jest duzo, napisz jaki styl lubisz, jakie kolory itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts