dicargo 15.04.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam,Planuję rozpocząć budowę domu i poszukuję wszelkich informacji dotyczących zakończonych, rozpoczętych lub jeszcze planowanych realizacji wg projektu jak w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romekc281 09.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 buduje taki w szczecinieetap tynki wewnętrzne i ocieplanie zewnętrzneco cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubacz 31.01.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam! Gdybyś mógł Romku uchylić rąbka tajemnicy i odpowiedzieć na kilka moich pytań byłabym dozgonnie wdzięczna:) 1) Ile kosztowały poszczególne etapy budowy tj. oddzielnie papierologia , stan zero, surowy otwarty i surowy zamknięty?2) Co masz na dachu? blacha/ dachówka3)Jaki rodzaj ogrzewania?Czy jest realnym wprowadzenie się do tego domu dysponując kwotą 120 tys, ( tyle warte jest moje mieszkanko), oczywiście zakładając że wykończony byłby salon, kuchnia i mała łazienka, no i oczywiście ogrzewanie:). Zakładam ze działkę i całą papierologię już miałabym załatwioną, no i bez elewacji i ocieplania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzu 14.10.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Witam, proszę napisaćczy podnosiliście dach czy jest oryginalny tak jak w projekcie, oraz jeśli jest to możliwe jaki koszt ponieśliście tworząc strop lany, mam ten projekt i jestem na etapie adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylaa 07.12.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Czy mogę prosić o zdjęcia domu? Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts