pola04 26.03.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Zastanawiam się nad budową ściany jednowarstwowej Porotherm 50 P+W - powinna oszczędzić koszty w całości budynku - odchodzą koszty docieplenia. Ile mozna uzyskać rabatu na Porotherm od cen cen producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 04.05.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Z Wystawy Budowlanej mam ofertę firmy Wienerberger , ale ani słowa nie ma o upustach . Podzwoń może po hurtowniach ,składach budowlanych , teraz przy wyższym VAT będą walczyć o klienta . Ściana jednowarstwowa Porotherm 50 P + W na zaprawie termicznej ma bardzo dobrą izolacyjność cieplną wsp. U = 0,29[W/m2K]Cena brutto (7% Vat) 144,00 zł / m2 . Też wybrałbym tą technologie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ireneusz M. 15.06.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Tez jestem zainteresowany ta technologia, z tego co slyszalem to trzeba miec bardzo dokladna ekipe, cos mi sie obilo o uszy ze moga byc problemy z kladzeniem instalacji np. elektrycznej, bardzo prosze o podzielenie sie doswiadczeniami jesli ktos budowal w tej technologi Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaj 24.06.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 A nie myslales o Porothermie 44, jest roznica w cenie, a we wskaznikach prawie zadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 30.06.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Jeśli nie mieszkasz na "wygwizdowie" wybierz POROTHEM 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts