PLN 15.04.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Potrzebuję zainstalować jedną kamerę w środku magazynu i monitorować go przez net,czasami zajrzeć co się dzieje,może mi ktoś coś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 16.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 kamera ip? jak jedna to pewnie z obrotnicą, czy nie taniej rozwiązać to 2-3? jakie wymiary magazynu, czy z jednego punktu na standardowej ogniskowej obejmujesz całą powierzchnię? na ile dokładny ma być monitoring chcesz wiedzieć czy ktoś coś robi czy wiedzieć kto i co dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PLN 16.04.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Chcę wiedzieć kto i co dokładnie,magazyn to tak na wyrost,jest to pomieszczenie 30m2 i chcę je monitorować,najlepiej z dźwiękiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 04.05.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Jeśli chodzi o jedną kamerkę to IP Megapikselowa czy analog z rejestratorem to ta sama cena a różnica w jakości znaczna o ile w IP będziemy robić zapis na kartę SD co ma oczywiście swoje wady. Nagrywanie dźwięku zaś jest bardziej skomplikowane ponieważ musisz mieć oświadczenia pracowników o tym że są nagrywani oraz wszelkie osoby tam wchodzące muszą być poinformowane inaczej dowolny prawnik puści Cię z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 04.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 agrywanie dźwięku zaś jest bardziej skomplikowane ponieważ musisz mieć oświadczenia pracowników o tym że są nagrywani oraz wszelkie osoby tam wchodzące muszą być poinformowane inaczej dowolny prawnik puści Cię z torbami Co oczywiście nie jest prawdą. Klient nie musi być informowany o nagrywaniu rozmowy. Oświadczenie pracownika jest potrzebne, aby pracodawca mógł sobie słuchać nagrań bez konieczności uzyskiwania zgody za każdym razem. Nie ma takiego prawnika, który dałby radę. Nie ma to jak miejskie legendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takedown 12.02.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Potrzebuję zainstalować jedną kamerę w środku magazynu i monitorować go przez net,czasami zajrzeć co się dzieje,może mi ktoś coś polecić. Witam w takim razie polecał bym ci taką Kamerę IP jakość HD lub 1,3Mpix pracuje bez rejestratora, możesz się do niej zalogować za pomocą przeglądarki internetowej. Jeżeli natomiast potrzebujesz aby kamera działała również w nocy do coś o oświetlaczem podczerwieni np taka kamera IP Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ceslav 12.02.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja tez szukam podobnej kamerki. Tylko co zrobic jesli na obiekcie nie ma internetu ,ale jest sygnal GSM?Jakie moduly wtedy beda potrzebne do kamerki IP?Chodzi o budowe, gdzie w zasadzie mamy tylko 220V + GSM. Planowana Integra, ktora moge juz kupic, jezeli bedzie niezbedna do przeslania snapshot'ow z kamerki na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts