brygada 16.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam.Ostatnio przeglądając internet natknąłem się na produkt ELASTARA, która zapewnia idealna bezspoinową powłokę izolacyjna dachu. Nie moglem natomiast znaleźć opinii na ten temat. Może macie jakieś doświadczanie z tym systemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brygada 04.05.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) hmmm czekam i czekam i doczekać odpowiedzi się nie mogę ;D tu podaje link:http://www.noxan.pl/pokrycia-dachowe/pokrycia-dachowe-membrany-bezspoinowe.html?gclid=CLebrqbr7a8CFYrP3woddALI0w Edytowane 7 Maja 2012 przez brygada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.05.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 I chyba się nie doczekasz...Daj jaką linkę do tego cudu to se ludziska pooglądają, pomyślą i co skrobną. Pokrycia bezspoinowe to dobra rzecz, ale...Łatwe w wykonaniu to one nie są!Trzeba sobie dach odpowiedni pod nie zrobić! Adam M. Prosty, łatwy i bezspoinowy jest nylon dekarski...A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brygada 07.05.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jeśli chodzi o przygotowanie podłoża to z tego co czytałem to wystarczy aby wcześniejszą papa się trzymała. Po rozmowie z nimi dowiedziałem co jak się to kładzie ( w sumie to samo co można przeczytać na stronie) ale jak zapytałem o wykonawstwo tego to zostałem przekierowany do jakiegoś handlowca i usiłował za wszelka cenę mnie przekonać... ale chce sięgnąć po ocenę ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.05.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Poczytałem.Taki trochę inny nylon dekarski.Jak dają darmo - brać.Ale nie podejrzewam....Pewnie kroją za to jak za zborze... Adam M. I jeszcze coś...Nie napisali WPROST - czego "nie lubi".A jak "się nie sprawdzi" to Ci pokażą - że było : NIE STOSOWAĆ NA PVC I ŚWIERZE BITUMINY. A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brygada 25.05.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 no tak na razie nie będę brał się za temat izolacji tym sposobem, może kiedyś to opisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts