jiska 16.04.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam, bardzo prosze o pomoc ... Ponizej przedstawiam zdjecie mojego nieszczesnego komina do kominka. Kominek ma byc obudowany kaflami. Nie moze byc "przylepiony" obok komina tylko ma byc przed kominek. Wiem, ze mam źle umieszcona wyczystke i otwor laczacy kominek z kominek. Prosze pomozcie co teraz ? Co moge zrobic na tym etapie ? http://images42.fotosik.pl/291/cffc8effadfe529b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 16.04.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam. Można przerobić komin. Albo wyrzucić gdzie indziej telewizor. Generalnie sprowadza się to do tego żeby zaprojektować z głową kominek. Pozdrawiam. PS. Jak już założyłaś nowy wątek to usuń swój drugi post z innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jiska 16.04.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Właśnie chodzi o to ze tv musi zostac gdzie jest. Na czym polega przerobka komina i ewentualnie komu mozna to zlecic ? Chcemy wklad kominkowy obudowany kaflami. Czy wyczystka i otwor laczacy moga byc w tej samej linii ? Jak to rozwiazac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 16.04.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Przeróbka przyłącza spalinowego to pikuś, z wyczystką będzie trochę więcej gimnastyki, ale nie ma rzeczy niemożliwych . Jeżeli to jakiś markowy komin to producent powinien mieć "lotną" ekipę serwisową. Dobra firma kominkowa również nie powinna mieć z tym tematem problemów. Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez margod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 16.04.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam, bardzo prosze o pomoc ... Ponizej przedstawiam zdjecie mojego nieszczesnego komina do kominka. Kominek ma byc obudowany kaflami. Nie moze byc "przylepiony" obok komina tylko ma byc przed kominek. Wiem, ze mam źle umieszcona wyczystke i otwor laczacy kominek z kominek. Prosze pomozcie co teraz ? Co moge zrobic na tym etapie ? http://images42.fotosik.pl/291/cffc8effadfe529b.jpg Uważam, że sprawa jest prosta. Przeróbki komina nie są problemem, niezależnie od serwisu komina. Po uzyskaniu kilku danych możemy wykonać projekt kominka - serdecznie zapraszam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts