Gość 28.05.2002 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Zwracam sie do Was z wielka prosba. Kupilem uzywany system alarmowy firmy DSC serii PC1000. Niestety nie posiadam do niego instrukcji. Znalazlem w internecie troche informacji, ale nie ma tam wszystkiego. Czy ktos ma zamontowana u siebie taka centrale alarmowa ?Prosze o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomK 28.05.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Witam, Zobacz strone http://www.aat.pl/.Maja do pobrania wiele dokumentow dotyczacych central DSC.Niestety raczej do aktualnych wersji.Nie mniej jesli do nich napiszesz moze przysla starsza dokumentacje. Pozdrowienia,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2002 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Dzieki za rade. Napisalem do nich i zanosi sie na to ze przysla cos mi poczta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 mam prożbe jeśli masz coś o DSC PC 1000 czy przesłał byś mi ? mój adres to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts