Józia S. 02.04.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 _weynrob_ zmieniłam zdanie, chcę cię za sąsiada Możemy nawet wypić pół litra przy grilu. Zostań, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 03.04.2004 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 _weynrob_ zmieniłam zdanie, chcę cię za sąsiada Możemy nawet wypić pół litra przy grilu. Zostań, co? Miło mi bardzo Józiu ale co do pół litra to nie wiem czy nam wystarczy Myślę że zostanę tu jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 09.04.2004 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Właśnie dostałem wiadomośc od redakcji że za moje zasługi dla forum zostaje na nie przywrócony Tak więc jestem tu legalnie z pełnymi prawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 09.04.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 No to publicznie biję się w piersi i oświadczam,że wybaczam Ci Twoje błędy Redakcjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts