daytona 16.04.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 poszukuję firmy osób które podejmą się wykonania projektów wnętrza. Proszę o kontakt , portfolio lub oferę. Przeanalizuję wszystkie oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekklata 20.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam serdecznie. Bardzo chętnie podejmiemy się zlecenia.Zapraszam na naszą stronę internetową, proszę również o kontakt a prześlę Państwu projekty których jeszcze na stronie nie publikowaliśmy. pozdrawiam, zespół k+k architekci http://www.kplusk.pl [email protected]668 363 324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cervantes 21.04.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam,ze swojej strony mogę polecić pracownię architektoniczną 81, pod adresem 81.waw.pl znajdziesz szczegóły, kontakt jak i co nieco o zrealizowanych projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina.garstka 25.04.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam serdecznie, prosze o kontakt pod adresem [email protected],przesle Panstwu portfolio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afry 07.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam, zapraszam na naszą stronę:intercomfort.pl proszę o kontakt mailowy jeśli nasze osiągnięcia Państwa zainteresująchętnie przedstawię konkretną ofertę po zapoznaniu się ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gutdesign1 07.05.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam i zapraszam serdecznie. Chętnie podejmę się projektu dla Państwa, mam aktualnie wolny termin. Oferuję funkcjonalne, ładne, profesjonalne projekty wnętrz. Współpracuję z ekipami remontowymi, firmami stolarskimi oraz sklepami - korzystne rabaty. Proszę o kontakt.Portfolio i więcej informacji na stronie:http://www.gutdesign.com.pl[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBProjects 08.05.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witam serdecznie, Jestem zainteresowana ogłoszeniem.Zajmuję się kompleksowym wykonywaniem projektów wnętrz od kilku lat.Pozwoliłam sobie przesłać link do części mojego portfolio: http://www.patrycjaboniuk.pl Pokrótce chciałabym przedstawić swoja ofertę. Projekt zawierałby:- schemat funkcjonalny oparty na wizji lokalnej oraz rozmowie z Państwem. Przygotowywany jest on w 2d na bazie rzuty domu/mieszkania. Sporządzam go w oparciu o Państwa sugestie. Pokazuje on, gdzie konkretnie mają się znajdować poszczególne urządzenia (np. w kuchni), meble w salonie, różnego rodzaju zabudowy itp. Taka część projektu przygotowywana jest do skutku, czyli aż w 100% będziecie Państwo do niego przekonani,- kolejny etap dotyczy wizualizacji, które sporządzane są według wcześniejszych ustaleń,- etap trzeci, to rysunki techniczne. dla każdego z branżystów (elektryka, hydraulika, wykonawcy mebli) sporządzane są osobne rysunki wykonawcze oraz zestawienie materiałów ze wskazaniem konkretnych sklepów, - w ostatnim etapie jest możliwość wyjazdu bezpośrednio ze mną do sklepu, w celu wybrania dodatkowych elementów do wystroju wnętrza. Kwota ustalana indywidualnie, dlatego zachęcam do kontaktu telefonicznego, bądź spotkania. Z góry dziękuję za zapoznanie się z moją ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts