Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam serdecznie.

Bardzo chętnie podejmiemy się zlecenia.

Zapraszam na naszą stronę internetową, proszę również o kontakt a prześlę Państwu projekty których jeszcze na stronie nie publikowaliśmy.

pozdrawiam, zespół k+k architekci

http://www.kplusk.pl

[email protected]

668 363 324

• 2 weeks później...

Witam,

zapraszam na naszą stronę:

intercomfort.pl

proszę o kontakt mailowy jeśli nasze osiągnięcia Państwa zainteresują

chętnie przedstawię konkretną ofertę po zapoznaniu się ze szczegółami

Witam i zapraszam serdecznie. Chętnie podejmę się projektu dla Państwa, mam aktualnie wolny termin. Oferuję funkcjonalne, ładne, profesjonalne projekty wnętrz. Współpracuję z ekipami remontowymi, firmami stolarskimi oraz sklepami - korzystne rabaty. Proszę o kontakt.

Portfolio i więcej informacji na stronie:

http://www.gutdesign.com.pl

[email protected]

Witam serdecznie,

Jestem zainteresowana ogłoszeniem.

Zajmuję się kompleksowym wykonywaniem projektów wnętrz od kilku lat.

Pozwoliłam sobie przesłać link do części mojego portfolio:

http://www.patrycjaboniuk.pl

Pokrótce chciałabym przedstawić swoja ofertę.

Projekt zawierałby:

- schemat funkcjonalny oparty na wizji lokalnej oraz rozmowie z Państwem.

Przygotowywany jest on w 2d na bazie rzuty domu/mieszkania. Sporządzam go w oparciu o Państwa sugestie. Pokazuje on, gdzie konkretnie mają się znajdować poszczególne urządzenia (np. w kuchni), meble w salonie, różnego rodzaju zabudowy itp. Taka część projektu przygotowywana jest do skutku, czyli aż w 100% będziecie Państwo do niego przekonani,

- kolejny etap dotyczy wizualizacji, które sporządzane są według wcześniejszych ustaleń,

- etap trzeci, to rysunki techniczne. dla każdego z branżystów (elektryka, hydraulika, wykonawcy mebli) sporządzane są osobne rysunki wykonawcze oraz zestawienie materiałów ze wskazaniem konkretnych sklepów,

- w ostatnim etapie jest możliwość wyjazdu bezpośrednio ze mną do sklepu, w celu wybrania dodatkowych elementów do wystroju wnętrza.

Kwota ustalana indywidualnie, dlatego zachęcam do kontaktu telefonicznego, bądź spotkania.

Z góry dziękuję za zapoznanie się z moją ofertą.