miron123 16.04.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Bardzo proszę o ocenę projektu dolnej zabudowy, myślę że jest dość przejrzyście rozrysowana, podałem szerokości poszczególnych elementów. Zastanawia mnie najbardziej czy zamiast tych półeczek za lodówka, i kosztem małego cargo, nie dało by się wcisnąć wysokiego cargo (wysokości lodówki np.) i szerokości 30cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miron123 20.04.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 dorzucam wizualizację tego projektu, co myślicie? kolory nie istotne w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.04.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 górne szafki sa strasznie pociachane. ujednoliciłabym zarówno fronty jak i ich długość. mikrofalówka strasznie wysoko - zastanów się do czego jej używasz i czy przypadkiem nie ryzykujesz wylaniem na siebie zupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.04.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 A ja bym się przyczepiła odległości zlewu od płyty/kuchenki - są za blisko siebie. Płuczemy coś w zlewie i chcemy to pokroić lub obrać przed wrzuceniem do garnka czy patelni - przyda się blat roboczy na którym swobodnie zmieści się deska do krojenia i jeszcze kawałek miejsca na talerz np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miron123 27.04.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 dziękuje za porady, na ich podstawie powstało coś takiego, jak oceniacie? dwie wersje szafek nad płytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.04.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 dalej widzę strasznie pociachane fronty - po co dzielić szafke 40 czy 60 na dwie połówki?natomiast tak naprawdę to mam wątpliwości czy pralka ci sie otworzy. moja jest ładowania z góry, ale u mojej mamy drzwiczki otwierają sie na kat rozwarty, żeby dostęp do bebna był łatwiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miron123 02.05.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) jeszcze z tą szerokością szafek górnych będziemy kombinować, a co do pralki to szafka będzie się otwierała w prawą stronę, czyli drzwi będą się kładły na szafkę zlewową, a w samym rogu dolnej zabudowy zaplanowana jest 5 cm przerwa, która pozwoli na otwarcie tych drzwiczek troszkę szerzej niż 90stopni, a co myślicie nad zrównaniem zabudowy górnej nad płytą indukcyjną? czy takie podwyższenie ułatwi mieszanie w garach? co do kolorów to dolna zabudowę chcemy w kolorze ciemnego drewna ze słojami np. (heban), jasny blat, a górę modrzew jasny (tu już słoje nie są widoczne tak bardzo)Może ktoś ma pomył co na ścianę między szafkami i w jakim kolorze? Raczej oświetlenie halogen niż taśma led do takiego zestawu kolorów? Edytowane 2 Maja 2012 przez miron123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts