pablomoc 16.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam, Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie na forum więc zakładam nowy temat (były ale dot. innych rodzajów ogrzewania) Do rzeczy: Buduję dom, jestem na etapie stanu surowego. W projekcie mam wpisane ogrzewanie gazowe, w pozwoleniu na budowę też. Kominy są juz wymurowane i przystosowane kotła węglowego. Kotłownia jest przystosowana do paliwa stałego. Czy żeby wszystko było ok muszę zgłaszać coś w starostwie czy nie ? Czy wystarczy wpis w dzienniku przez kierbuda że wykonano kominy do paliwa stałego czy coś takiego. Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 17.04.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 O ile się nie mylę, konieczna będzie zmiana w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts