brunokrakow 17.04.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam wszystkich jest to mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość. Czytając to forum widzę jak dużo można mieć problemów z architektami i wykonawcami naszego wymarzonego domu wiec moje pytanie odnośnie umów. Czy ktoś z Państwa ma może umowę z architektem taka bardzo szczegółowa która nas jako zleceniodawców zabezpiecza lub umowy z poszczególnymi wykonawcami . W dzisiejszych czasach nie wyobrażam sobie zlecania czegokolwiek bez podpisanej umowy dlatego moje pytanie. mail [email protected] Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 18.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Wątek stary ale jary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A ja jestem zwolenniczką pisania umowy pod nasze bardzo konkretne potrzeby.Spisanie takiej umowy u prawnika to koszt 150-250 zł -niewiele przy inwestycji typu dom. A nie jedną doopę juz uratowała ( w tym moja) i uważam, że to była jedna z lepszych inwestycji w trakcie budowy, choc każdemu życzę by nie musiał z niej w sądzie korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts