bocianek 08.01.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Co sądzicie o czymś tradycyjnym, za zarazem niekonwencjonalnym, takim jak modele do składania z tektury na leolandii? Skusiła mnie na początku cena, ale potem okazało się, że dziecku się podoba i doszły jeszcze dwa inne modele. Fajna sprawa, bo można spędzić czas wspólnie z dzieckiem, a i zrobiony model prezentuje się całkiem całkiem. Kupowałem chrześniakowi model z leolandii i bardzo przypadł mu do gustu. Ostatnio widziałem, jak już pomalował i ładnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osika2 19.01.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 A słyszeliście o bum bum rurkach? To jest dopiero świetna zabawka, która uczy i bawi! Ma wiele zastosowań, dlatego też nigdy się nie znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati34 20.01.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 A słyszeliście o bum bum rurkach? To jest dopiero świetna zabawka, która uczy i bawi! Ma wiele zastosowań, dlatego też nigdy się nie znudzi. A coś więcej możesz o nich napisać? Pierwsze słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osika2 31.01.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Na YouTubie są filmiki, na których widać jak dzieci się nimi świetnie bawią. Generalnie to re rurki służą do grania, ale świetnie też się sprawdzają w przypadku zabaw sportowych. Są bezpieczne i funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka_25 10.02.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jakie pomoce, zabawki, gry edukacyjne polecacie dzieciom? Moglibyście podzielić się swoimi doświadczeniami w tej kwestii? Jeśli chodzi o mojego 7-letniego syna, to szczególnie przypadły mu do gustu: Smart Games, na przykład Colour Code i Camelot Jr. Filmy z serii Adibu. Klocki LEGO Mindstorms NXT 2.0 do konstrukcji robotów z możliwością programowania przy pomocy dostarczonego w zestawie bazowym, graficznego interface'u NXT-G. W zeszłym roku mój synek rozpoczął edukację przedszkolną. Od tej pory bardzo interesuję się zagadnieniem rozwoju maluchów. Chcę dla mojego dziecka jak najlepiej, więc szukam sposobów, aby je rozwijać. Próbuję jednak nie przesadzać, bo wiem, że ważna jest też zabawa. Połączenie zabawy z nauką znalazłam w aplikacji Bajkotwory. Ten kreator bajek kształtuje wyobraźnię, pomaga w koncentracji, a nawet uczy liter. To tyle jeśli chodzi o moją radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marciok 27.07.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) Czy wy troszeczkę nie przesadzacie? Przecież to jeszcze maluchy. Ja, dla siostrzenicy kupuję zabawki edukacyjne. Dla 5 latka to chyba jeszcze za wcześnie na komputer. Dziecko powinno się normalnie rozwijać, a nie od razu oczy psuć. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik11 05.08.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Wgraj jemu (i sobie też ) grę Besiege i Spore Kreatywne gierki Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez kornik11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marti798 10.08.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Filmy, gry, aplikacje... i dzisiejsze dzieciaki żyją z nosem przyklejonym do ekranów. nie twierdzę, że mamy im ograniczać dostęp do elektroniki, ale z głową... znam dzieciaki, ktore bawią się jak my za dawnych czasów: rowery, podchody, gra w piłkę, basen w lecie. I na dodatek pocinaja w planszówki 5-latkowi kupiłabym już jakiś kreatywny zestaw klocków, zdalnie sterowane auto, elektryczną kolejkę. Niech pozna smak dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amzuza 18.12.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Mogę Wam polecić bum bum rurki. U mnie świetnie się sprawdzają. Dzieciaki moje i ich koledzy zawsze przy tym się bawią a kreatywność ich w zastosowaniu nie ma granic. Dźwięki, które się z nich wydobywają nie są hałaśliwe, a nawet przyjemne dla ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lwica000 07.02.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Fajne są np. puzzle polsko-angielskie, albo puzzle z mapą świata, gdzie dziecko musi dopasowac zwierzatka do odpowiedniego kontynentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczek44 08.02.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Ja dla swojej córeczki kupiłam na święta grę zręcznościową http://ene-due.eu/pol_pm_HAPE-Sztorm-na-morzu-gra-zrecznosciowa-3718_1.jpg Bardzo lubi się nią bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia_87 10.06.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Ja kupiłam dla syna płytę z Dubi ztakimi personalizowanymi piosenkami, można sobie wybrać wersję z imieniem swojego dziecka i mały teraz siedzi, słucha i powtarza i w domu spokój, a dziecko się uczy. Super sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaszym81 10.04.2017 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja jestem zwolenniczką tradycyjnych zabawek. Dlatego swojej 5-letniej córce kupiłam śliczną lalkę hiszpańską. Jej wykonanie jest bardzo solidne. Dodatkowo ma ruchome rączki i potrafi również samodzielnie siedzieć. Jest sprzedawana w zestawie ze ślicznymi ubrankami, kocykiem, a nawet matą do przewijania. Wybrałam sklep: [sPAMER] Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomart 13.04.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Eduart ma fajne pomoce naukowe dla dzieci - takie duże tablice np. z mapą świata czy układem okresowym pierwiastków. Wszystko bardzo przystępnie zaprojektowane jak dla dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 12.05.2017 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 A gry planszowe? Kupujecie je dzieciakom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 15.05.2017 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 (edytowane) Jasne, że tak. Głównie planszówki wybieram tutaj: [spam]. Uważam, że asortyment jest bardzo duży, to można wybrać coś i dla młodszych, i starszych dzieci. A Wy lubicie też pograć z dziećmi? Ja bardzo Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts