malka 19.04.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Chińszczyzna, chińszczyźnie nie równa, tu na forum wiele osób chwaliło jakiś chiński gres polerowany, inne armaturę z jakiejś bardzo konkretnej linii,tez wykonane małymi zółtymi raczkami. Mój osobisty brat sprowadził sobie z Chin kabinę prysznicową , jaka podejrzał w jednym z tamtejszych hoteli - 6 miesięcy płynęła, ale jak dopłynęła to mi szczena opadła - gdyby cena była w złotówkach nie w dolarach to może bym sie sama na taka skusiła Ale dla mnie chińszczyzna z sieciówek typu LM, Casto -jest raczej nie do przyjęcia ,pomijam gresy i glazurę, bo tak naprawdę to większość tam produkowana, tylko "metka" nabita włoska, czy polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Chińskie drzwi bez tajemnic : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 nie no miodzio.....tylko dlaczego on na ten ramiak położył wieko od trumny ???? no i ja nie wiem jak Państwo, ale widzę jeden olbrzymi plus takich drzwi - zero problemu z demontażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) To są energooszczędne, ekologiczne, wyciszone i wygłuszone wysokiej klasy drzwi wykonane z niezwykła precyzją i starannością przy użyciu najnowocześniejszej technologii. Fabryka ta jest potęgą w produkcji drzwi zewnętrznych - miliony sprzedanych egzemplarzy mówią same za siebie. Oto prezentacji drzwi zewnętrznych - z atestem antywłamaniowym klasy MI5 Ten specjalny atest oznacza, że mogą je używać również dzieci. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no to sobie dzieci poużywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 20.04.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ale w marketach budowlanych Chińskie drzwi są w każdej ofercie katalogowej i sprzedawcy zawsze mówią " w tej cenie nie ma nic lepszego " - na jeden rok ,oby tylko na rok. Ostatnio kupiłem zestaw kluczy Stanleya - kolega powiedział mi ,że szkoda byłoby mu prawie 200 zł za klucze , kupił wypasione chińczyki za 70 zł komplet - przy wykręcaniu śruby od zacisku hamulcowego klucz rozpadł się natychmiast , wymienił na inne też chińskie bo stwierdził ,że może miały wadę , ale przyjechał pożyczyć moje Stanleye -zaciski rozkręcił i te się nie rozpadły. no i jaki wniosek ...? taki ze za ta kase dwa razy wydana na chinczyka mialby te lepsze stanley - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 20.04.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Oto prezentacji drzwi zewnętrznych - z atestem antywłamaniowym klasy MI5 Ten specjalny atest oznacza, że mogą je używać również dzieci. doslownie plaster miodu. szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 24.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Nowy komplet Chińskich kluczy ,które kupił kolega też nie wytrzymał próby czasu - teraz kupił komplet kluczy Proxona. za prawie 200 zł . Te wyglądaja na porządne.Co do filmiku o drzwiach made in China to rewelacja , ale widziałem już taki podobny ze 2 lata temu. Dlatego wolałem kupić Polskie drzwi Delty . Mam nadzieję ,że są lepsze i nie zobaczę takiego filmiku z ich udziałem ....... Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez pado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts