robert_core 18.04.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam, jeśli jest ktoś na forum z Opola lub bliskich okolic, kto korzystał z usług firmy zajmującej się sprzedażą i montażem okien. Interesują mnie najlepiej okna na profilu Schuco, albo Veka, a sama firma żeby miała pojecie o ciepłym montażu takich okien itp. Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bregovic 21.04.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam... Oferujemy profile Schuco firmy Hekaplast ale jesteśmy z Tarnowa wszelkie tajniki okienne i montążowe są nam znane pozdr Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Bregovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 21.04.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 No, to już bliżej z Opola do Wrocławia. Np. Empol. Swoje Schueco sprzedaje i swoje wie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 21.04.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam Witam... Oferujemy profile Schuco firmy Hekaplast ale jesteśmy z Tarnowa wszelkie tajniki okienne i montążowe są nam znane pozdr Się ubawiłem Opole - Tarnów bliska okolica jakieś 300 km Choć z drugiej strony jak dacie dobrą cenę wraz z przejazdami to kto wie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bregovic 21.04.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) ja tez to piszac sie usmiechałem... ale w sumie warto zanznaczyć swoją obecność na rynku... A odległość 300 km nieraz takie odległości przerabialempozdrawiam Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Bregovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts