pawel.k2 27.03.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Na str. 135 jest rysunek przekroju ściany z bali docieplonej od strony wew. wełną mineralną. Czytając kolejne warstwy ocieplenia od strony bali jest paroizolacja, a pod płytą GKB od strony pomieszczenia wiatroizolacja.Pod spodem jest opis do rysunku i wg mnie prawidłowy. Błędem chyba jest zamiana miejsca montażu na rysunku folii paroizolacyjnej i paroprzepuszczalnej.Czy może to ja sie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogantisch 31.03.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 eehhh!! ubiegles mnie! sam chcialem o tym napisac . Tak samo uwazam jak Ty. Opis w tekscie jest ok. ale na rysunku jest zamienione... ale na dalszych rysunknach jest juz dobrze i kolorystyka poszczegolnych warstw tez jest zachowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 ... no i Redakcja sprostuje w następnym numerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 07.04.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A na stronie 174 Murator wynalazł betoniarkę 2-fazową :) Pewnie jakaś zepsuta się im trafiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts