fochmistrz85 19.04.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Ponieważ jestem nowym forumowiczem wiec chce sie przywitać. Mam pewnien problem kupiłem wannę z kabina do łazienki. w łazience jest stara wanna wiec kupiłem nową pod wymiar zeby nic nie przerabiać. poje pytanie jest takie czym ocieplić tą scianę? /znajdują sie tam licznik który będzie przeniesiony/ podobno kiedyś zamarzła tam woda ;/ Zapomniałem dodać blok z 1987 pewnie budowany na płycie. powierzchnia do ocieplenia do ok 10 m kwadratowych. ważna sprawa grubość "ocieplenia" nie większa niż 5 cm ewentualnie gdzie umieścić grzejniki?? rysunek łazienki robiony na szybko Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez fochmistrz85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fochmistrz85 20.04.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Nikt nie pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fochmistrz85 21.04.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 UP Sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts