ranyart 19.04.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam, Mam problem z kanałem w garażu. W przypływie nieświadomości dałem się namówić na budowę kanału w garażu ("wie pan, przyda się...") i mam z tym same problemy. Jak nietrudno się domyśleć stoi w nim woda. Teraz ostatecznie chcę się tej wątpliwej przyjemności pozbyć, tylko nie wiem jak. Ktoś doradzał mi zalanie betonem szczelnym do połowy, a dalej zagęszczony piasek, potem standardowo styropian, wylewka i płytki. Czy takie rozwiązanie jest Ok, czy można to zrobić lepiej, taniej ? Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 19.04.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja bym zrobił w całości standardowo, czyli zasypać piaskiem, zagęścić, chudy beton, izolacja (w miarę możliwości skuć najbliżej położoną warstwę wylewki i połączyć izolację w szczelną całość), styropian, wylewka, płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts