Gierga 22.03.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Co myślicie o tym aby zamieszczać w tym poście zdjęcia powstających ogrodów przydomowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 22.03.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Bardzo fajny pomysł, tylko mój ogród po przebudzeniu zimowym wygląda fatalnie.... I mówią w telewizorni, że zima jeszcze wróci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.04.2004 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 pomysł nie wywołał entuzjazmu, ale wpadłam na pomysł założenia własnej strony z opisem i zdjęciami mojego nowo powstającego ogrodu. Szczegóły w krótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 08.04.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Luśka wypluj te słowa. Jaka zima!!Gierga może ze zdjęciami poczekamy jakiś czas? Na razie wszystko dopiero się budzi. Ja mogę najwyżej wrzucić zdjęcia z zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOGDANO 14.04.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 JESTEM ZA [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola 15.04.2004 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 niech ktos bedzie odwazny i da te zdjecia. Ja moge narazie wstawic zdjecia abstrakcyjnego krajobrazu upiekszonego styropianem, tudziez kamieniami i resztkami betonu. (ale to chyba nie o to chodzi) Wlasnie to sprzatam i szukam uporczywie natchnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 15.04.2004 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ja tam się odważyłem i zamieściłem ... nasz azyl w wydaniu zeszłorocznym. Reszta pewnie czeka aż roślinki obudzą się i ogródki będą znowu piękne. (Zresztą ja też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.04.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 A jeśli nie całości..to może okazy specialite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 15.04.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Obiecuję tegoroczne zdjęcia po weekendzie. Nie całości ogrodu ale oznaki wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ja tam się odważyłem i zamieściłem ... nasz azyl w wydaniu zeszłorocznym. Reszta pewnie czeka aż roślinki obudzą się i ogródki będą znowu piękne. (Zresztą ja też) Aż Ty też będziesz znów piękny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 15.04.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Oj mnie to już chyba nawet wiosna nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 17.04.2004 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Zdjęcia mogą być nawet zeszłoroczne Kurczę gdybym miała już ten ogród to sama z chęcią bym tu cosik zamieściła...a tak na razie sam piach...piach..i piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Muszę się wam pochwalic. Całą sobotę i niedzielę spędziliśmy na sadzeniu drzewek, trawy, grabieniu i paleniu perzu etc. Narobiliśmy się strasznie (20 arów). Dzisiaj ledwo się ruszam. Ale było warto. Mam nadzieje, że drzewka sie przyjmą. Nawet nie sądziłam,że praca w ogrodzie sprawia taką przyjemność. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 19.04.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Zgodnie z obietnicą dołączyliśmy kilka zdjęć z budzącego się ogrodu.Zapraszamy do "Naszego azylu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 07.05.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 No to zgodnie z wsześniejszą propozycją zamieszczania zdjęć naszych ogrodów pstryknęłam kilka zdjęć. Ogród zaczęłam robić w zeszłym roku - tak roboczo bo musiałam gdzieś posadzić rośliny które przywiozłam od mamy. Teraz powolutku porządkuję. Ale mnóstwo pracy przede mną.Album do obejrzenia tu:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=20825&q=efqa&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 07.05.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Oj, bedzie piknie, bedzie... A tak poważnie to już zazdroszczę, bo mój ogród jeszcze w głębokim lesie...Oby nie powiedzieć w buszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 16.11.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 No to zgodnie z wsześniejszą propozycją zamieszczania zdjęć naszych ogrodów pstryknęłam kilka zdjęć.... Jeszcze skromnie. Chętnie zobaczę zdjęcia już docelowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zaczyna się obiecująco. Koniecznie wstaw zdjęcia za jakiś czas z tej samej perspektywa to będzie można zobaczyć jak ogród pięknieje z upływem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 a ja mam cała zime na to zeby przemyslec jaki ogród chce ....i nie mam zupełnie pojęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Teska, jestem na tym samym etapie co ty. Projektowanie ogrodu jest chyba trudniesze niż projektowanie wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts