ajpi 26.06.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki, zobaczymy jak wyjdzie w praniu, jakby nie było, nie mogę się już doczekać. Zwłaszcza zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Zmywarka to podstawa To kiedy finisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 26.06.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Montaż dopiero w drugiej połowie lipca, niestety, a do tego czasu jeszcze kilka prac na ścianach. Szybko zleci, ale im bliżej tym bardziej przeszkadzają mi te wszystkie graty w każdym pomieszczeniu... Po montażu nacieszymy się kuchnią jeden dzień i jedziemy w Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 03.07.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kuchnia zrobiona na szaro, sprzęty zamówione, czekamy Pozostało malowanie i przytwierdzenie boazerii do ściany. Zamówiłam m.in. taką baterię. Jest w stanie ktoś się o niej wypowiedzieć? Zarówno pozytywnie jak i negatywnie? Franke Atlas Pull Out Poza tym dołączy do nas taka płyta gazowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 06.08.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Kuchnia gotowa, już 2 tygodnie, ale urlop i wyjazdy nie pozwolił się jeszcze nią nacieszyc Tymczasem kilka fotek, na szybko robionych w czasie i zaraz po montażu: cdn.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 06.08.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 06.08.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 I jeszcze jedno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.08.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 O, jest moje ulubione Lidingo Bardzo fajnie, przytulnie wyszło. A przecież dopiero będziesz ją "udomawiać" Dobry pomysł z umieszczeniem blatu roboczego pod oknem - będziesz mogła podziwiać widoki w czasie przygotowywania jedzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 06.08.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Lidingo jest super, jestem bardzo zadowolona z tego wyboru:) Blat jest duży i funkcjonalny, cieszę się, że udało się tam zamocowac blat+parapet w jednym kawałku, bez łączeń, ale po minach montażystów dało się poznac, że nie było to łatwe... Generalnie zamierzony efekt został osiągnięty. Trzeba jeszcze dokończyc boazerię (na ścianie, której chyba nie widac na zdjęciach) i cegłę (też nie widac). I udekorowac, a to tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 06.08.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam i gratuluję pięknej kuchni i blaciku ja też mam taki zestaw i jestem barrrdzo zadowolona, a dekorowanie to faktycznie sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Hello ajpiwpadłam z rewizytą. Kuchnia ładna, fajnie zgrał sie kolorystycznie blat z podłogą (przynajmniej na fotkach) i podoba sie mi bardzo ten szary kolor na ścianach.A cegła to gdzie będzie? nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 06.08.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Drop_Inn, justi_p - bardzo dziękuję! Dziękuję Vesila i witam Cię serdecznie! Patrząc na wprost zlewu, po prawej stronie, zaraz obok jest lodówka. Cegła będzie na ścianie przylegającej do lodówki, czyli vis-a-vis okna. To jest kawałek, jakieś 1,20x2,60 m. Trzeba jeszcze tylko tą cegłę zamówic i położyc Ale to chyba jak zamówimy już drzwi... zależy ile będą kosztowały. Szary ładnie podkreśla kolor mebli i blatu. Nad blatem będą płyteczki, ale jakie, właśnie jakie?? Na podłodze płytki drewnopodobne, trochę się bałam, że tego drewna będzie za dużo, dwie duże płaszczyzny brązowe, ale jest ok, uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 06.08.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Widzę że lidingo zdetronizowało stata pod względem popularności:) myślę że będziesz zadowolona z wyboru blatu i frontów - ja jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.08.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witaj chyba mnie jeszcze u Ciebie nie było, ale zaglądac będę, bo klimaty moje sie zapowiadają Boazeria na ścianie super Mam pytanie odnośnie jej mocowania - planuję podobny element w przedpokoju. Czy deski były klejone czy dodatkowo jeszcze jakieś inne mocowanie? Kiedyś boazerię się przykręcało do ściany, ale ładne to to nie jest... takie śrubki wystające z desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 06.08.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Hej nihiru! Ostateczna walka rzeczywiście odbyła się między Statem a Lidingo Rzeczywiście coraz więcej L. widac, I dobrze , bo to fajne mebelki. Też mam nadzieję, że będzie ok, blatu trochę się obawiałam, ale raz kozie śmierc. Póki co nie mam mu nic do zarzucenia, ale czas pokaże. Jestem dobrej myśli. Witaj Kamilcia! I zapraszam do zaglądania Boazerię kładliśmy sami, po zgłębieniu tematu w necie okazało się, że jest to wykonalne nawet dla takich technicznych laików jak my Deski nie były klejone, ani gwoździe nie są widoczne. Robi się tak: do ściany przybija się listewki poziome (3 sztuki), do nich przykłada się deseczkę (deski sosnowe na pióro i wpust kupione i pocięte w Castoramie). Deseczkę mocuje się takim zaczepem, klamrą (też z Casto) i tą klamrę malutkim gwoździkiem przybija się do zamocowanej do ściany listewki. O tak: Foto I tak z każdą deską na każdej listewce. Deski malowałam 2x białą farbą do drewna. U nas brakuje jeszcze listewki, takiego kątownika na górze boazerii. Znalazłam jeszcze takie zdjęcia: Popatrz też na te 3 rysunki na dole tej strony W razie wątpliwości - śmiało pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ajpi - baaardzooo dziękuje !!! my też własnie sami chcemy - już mojemu m. pokazałam u nas ma byc w holu ta boazeria - też z Castoramy a - i kuchnia też w stylu Lindigo, tylko robi stolaż - a tyle lat chorowałam na Staat - a jak przyszło co do czego - zrezygnowałam, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 06.08.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Och jak zazdroszczę tych mebelków piękne są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 07.08.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Kamilcia, daj znac, jak poszło z boazerią Pasiata, zgadzam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 07.08.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 piękna kuchnia, powiedz co to za szary kolor masz na ścianach, obecnie poszukuję szarości na ściany i będę baaaaaardzo wdzięczna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 07.08.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 aga_ada, dziękuję ślicznie. Farba to Intuicja, Dekoral. Kupiłam ją dawno temu z innym przeznaczeniem, ale ostatecznie wylądowała w kuchni i na razie tak zostanie. To dośc popularna farba na tym forum, więc pewnie znajdziesz jakieś inne zdjęcia z nią. Jest dośc ciemna i taka szara, szara, bez niebieskiego poblasku. Kiedyś szukałam jasnej szarości i zmieszałam ją z dużą ilością bieli, wyszło bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts