sznury 19.04.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, od ponad roku remontujemy naszą kolumbrynę. W tym roku bierzemy się za balkon. Na tej stronie: http://martin.omega.pl/dom/ znajdują się zdjęcia pierwotne domu. Bryła pozostaje niezmieniona.W obecnym miejscu drzwi balkonowych jest okno, a w miejscu okna obok tych drzwi są drzwi wejściowe do mieszkania na piętrze (osobne mieszkanie jest na parterze). Ten obecny, murowany taras będzie całkowicie wzburzony, a na jego miejscu ma byc zbudowana zadaszona weranda ze schodami prowadzącymi na nią. Pomysł na przebudowę już jest.Teraz proszę o wasze sugestie. Tu mam na myśli wszelkie możliwe sugestie czy to położenia czy to konstrukcji, czy zadaszenia, schodów, itd. Ta weranda będzie dużą modyfikacją wyglądu budynku stąd moja prośba.Koncepcję nad jaką się zastanawiamy wrzucę za jakiś czas. Nie robię tego od razu żeby nie sugerowac czegokolwiek. Pozdrawiam,sznury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.04.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No dobrze, a co na to architekt (projektnat)? Przecież to wymaga PnB... Sądzisz, że ktoś będzie miał odwagę podać jakieś propozycje dotyczące np. kontrukcji zadaszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sznury 20.04.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 W zeszlym roku przedstawilem w urzedzie wstepny projekt i dostalem pozwolenie. Od strony formalnej wszystko jest zalatwione. Chodzi o to, ze to bedzie duza zmiana w wygladzie budynku i mimo, ze mam projekt chcialem sie dowiedziec jak inni to widza, tzn co by widzieli jako werande balkon do mojej kolumbryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts