Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 months później...
  • 3 months później...
Witam Serdecznie,

Przypadkowo trafilismy na projekt kendra i wydaja się iż jest idealny dla naszych potrzeb.

Czy ktoś buduje ten dom w okolicach Wrocławia i podzieli się swoim doświadczeniem z budowy?? :)

Z pozdrowieniami

Jarek z Wrocławia

Witam,

mam pytanie czy wybudowales juz moze kendre Małą. My przymierzamy sie do tego projektu i chciałabym zobaczyc ten dom w rzeczywistości. Czy jest taka szansa? proszę o kontakt moj e-mail: [email protected] pozdrawiam Gosia . Będziemy budować za Lesnicą - niedaleko Wrocławia.

• 2 months później...
Witam Serdecznie,

Przypadkowo trafilismy na projekt kendra i wydaja się iż jest idealny dla naszych potrzeb.

Czy ktoś buduje ten dom w okolicach Wrocławia i podzieli się swoim doświadczeniem z budowy?? :)

Z pozdrowieniami

Jarek z Wrocławia

Witam czy udalo ci sie juz wybudowac domek?? Jestesmy na etapie zakupu projektu i chcielibysmy zobaczyc domek w realu albo zobaczyc kilka zdjec gotowego domku. Prosze o kontakt [email protected]

hej jarek123,

czy zdecydowaliście sie na budowe wg tego projektu? jesli tak to odpisz proszę na jakim etapie jesteście, my na razie planujemy budowę i jestesmy na 99% przekonani, że KENDRA 2M jest dla nas idealna ale chcielibyśmy zobaczyć na zywo juz wybudowany dom ( nie mam wyobrażenia przestrzennego ). Ja jestem z okolic Wrocławia ale mąż z Bielska-Białej i własnie tam planujemy budowę. Jeśli byłaby taka mozliwość obajrzenia Kendry byłoby super :) pozdrawiam

hej ewelinamokola :)

chciałam zapytać czy już wybudowaliście KENDRE? my jestesmy zainteresowani tym projektem ale chcielibysmy zobaczyć to na zywo jesli sie da i szukamy kogos kto juz wybudował w naszych okolicach- Wrocław lub Bielsko-Biała, prosze odpisz na [email protected] jesli chciałabyś nam pokazac co juz wybudowaliście, dzieki i pozdrawiam serdecznie :)

• 2 years później...