jaras678 24.10.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 witamTeż sie zastanawiam nad tym projektem Może ktoś napisze coś wiecej o kosztach budowy i ilości potrzebnych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arksfinka 01.02.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Witam mam pytanie i prosby w kwesti zdjec wnetrza [email protected] ??? na jakim etapie jestescie ??ile potrzeba bloczkow betonowch na fundament mniej wiecej i ile na sciany??i ile teriwy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapi6 25.05.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam Serdecznie, Przypadkowo trafilismy na projekt kendra i wydaja się iż jest idealny dla naszych potrzeb. Czy ktoś buduje ten dom w okolicach Wrocławia i podzieli się swoim doświadczeniem z budowy?? Z pozdrowieniami Jarek z Wrocławia Witam, mam pytanie czy wybudowales juz moze kendre Małą. My przymierzamy sie do tego projektu i chciałabym zobaczyc ten dom w rzeczywistości. Czy jest taka szansa? proszę o kontakt moj e-mail: [email protected] pozdrawiam Gosia . Będziemy budować za Lesnicą - niedaleko Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania.ok.wroc 16.08.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Witam Serdecznie, Przypadkowo trafilismy na projekt kendra i wydaja się iż jest idealny dla naszych potrzeb. Czy ktoś buduje ten dom w okolicach Wrocławia i podzieli się swoim doświadczeniem z budowy?? Z pozdrowieniami Jarek z Wrocławia Witam czy udalo ci sie juz wybudowac domek?? Jestesmy na etapie zakupu projektu i chcielibysmy zobaczyc domek w realu albo zobaczyc kilka zdjec gotowego domku. Prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania bielsko-biała 19.08.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 hej jarek123, czy zdecydowaliście sie na budowe wg tego projektu? jesli tak to odpisz proszę na jakim etapie jesteście, my na razie planujemy budowę i jestesmy na 99% przekonani, że KENDRA 2M jest dla nas idealna ale chcielibyśmy zobaczyć na zywo juz wybudowany dom ( nie mam wyobrażenia przestrzennego ). Ja jestem z okolic Wrocławia ale mąż z Bielska-Białej i własnie tam planujemy budowę. Jeśli byłaby taka mozliwość obajrzenia Kendry byłoby super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania bielsko-biała 19.08.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 hej ewelinamokola chciałam zapytać czy już wybudowaliście KENDRE? my jestesmy zainteresowani tym projektem ale chcielibysmy zobaczyć to na zywo jesli sie da i szukamy kogos kto juz wybudował w naszych okolicach- Wrocław lub Bielsko-Biała, prosze odpisz na [email protected] jesli chciałabyś nam pokazac co juz wybudowaliście, dzieki i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 08.11.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 My równiez budujemy kendrę 2m obecnie mamy juz SSZ, instalacje, tynki i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts