magda762 20.04.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam,mam pytanie, czy otoczaki nadają się na drogę na działce? Widzimy to tak: korytowanie drogi, gruz, zagęszczenie gruzu, na to otoczaki i ich zagęszczenie. Czy to jest dobry pomysł? Dodam, że nie chciałabym przez najbliższe lata nic tam robić.Niestety nikt ze znajomych nie ma takiego rozwiązania, więc nie mam pojęcia jak to się użytkuje. Obawiam się, że mogą się robić koleiny, będę się zapadać w tych kamieniach i że po pewnym czasie zacznie się z tej drogi pylić.Pomóżcie, bo spędza mi to sen z powiek. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 20.04.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jeśli dobrze ubijesz, wtedy kolein nie będzie. W Poznaniu są tak wykonane nie tylko niektóre wjazdy na posesje ale także parkingi. Wykonuję takie rzeczy i obserwuję przez lata, że dobrze się to sprawuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda762 20.04.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno: czy na ubity gruz dać podsypkę (chudziak) i dopiero otoczaki? Czy może nie ma takiej potrzeby? Mój mąż twierdzi, że to niezbędne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 20.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Chudziaka nie, ale gruzu/klińca ze 20 cm. Otoczaków 5 cm - nie więcej bo będzie grząsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts