Żonka32 20.04.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 witam serdecznie,Planujemy z mężem zakupić parkiet Jabłoński , jest to pozagatunek - DĄB.jest tok ok 50 metrów do ułożenia.Czy mam się obawiać że ten parkiet będzie po prostu bardzo kiepski do ułożenia ? Bo jeśli chodzi o sęki przebarwienia itp to właśnie to nam się podoba. Tylko jeszcze pytanie czy po cykliowaniu i lakierowaniu nie będzie jakiś "niespodzianek" tylu jakieś wybrzuszenia albo dziury. Jestem kobietą i to do tego laikiem stąd moje pytania...Proszę o odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 21.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 witam serdecznie, Planujemy z mężem zakupić parkiet Jabłoński , jest to pozagatunek - DĄB. jest tok ok 50 metrów do ułożenia. Czy mam się obawiać że ten parkiet będzie po prostu bardzo kiepski do ułożenia ? Bo jeśli chodzi o sęki przebarwienia itp to właśnie to nam się podoba. Tylko jeszcze pytanie czy po cykliowaniu i lakierowaniu nie będzie jakiś "niespodzianek" tylu jakieś wybrzuszenia albo dziury. Jestem kobietą i to do tego laikiem stąd moje pytania... Proszę o odpowiedź . Jeśli jest to "pozagatunek" to nie licz na wiele. Jeśli chcesz mieć większą satysfakcję z tego "pozagatunku" to poproś producenta o wykonanie podłogi. Jeden wykonawca - pełna odpowiedzialność za całość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 21.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Zgadzam się jeden wykonawca-pełna odpowiedzialność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 22.04.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam... Bruk dębowy też ładnie wygląda,i jest prosty do ułożenia Pozdrawiam (foto z realizacji- bruk debowy,kompleksowa usluga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts