Tofik482 21.04.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam, Jak w temacie - Jakie macie opinie odnośnie kolektorów i gotowych zestawów firmy Kospel. Tak się składa, że producenta mam niedaleko, a opinii jakoś brak. A że jakoś późnym latem planuję zamontować u siebie takie cudo to chętnie poznam Wasze opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knoxville 28.06.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witam, Jak w temacie - Jakie macie opinie odnośnie kolektorów i gotowych zestawów firmy Kospel. Tak się składa, że producenta mam niedaleko, a opinii jakoś brak. A że jakoś późnym latem planuję zamontować u siebie takie cudo to chętnie poznam Wasze opinie. Pozdrawiam Ja mam zestaw z 2 panelami i zbiornikiem od Kospela. wszystko lata jak trzeba. Jestem zadowolony. Do tego dostałem dotację 45% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 29.06.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Z tego co widzę powinny śmigać bezproblemowo.Za ile możesz dostać ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts