komtur II 22.04.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Szanowny Adminie Baner reklamowy (obecnie Forda ) umieszczony z prawej strony okienka skutecznie zasłania pole wyboru "przejdź do strony" nie jest możliwe wykonanie takiej operacji.Może ten baner umieścić nieco niżej i w ten sposób i Redakcja będzie miała reklamę i forumowicz nie będzie się wk...Stresował.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 30.05.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Moderatorze!!!reklama - baner skutecznie zasłania mi lewą stronę FM. Teraz też piszę na wyczucie bo widoczność i wyszukiwanie jest ograniczone. Na dobrą sprawę to nie widzę do kogo adresuję ten problem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 30.05.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Też mam tą francę z lewej strony - Windows 7. Na Windowsie XP jest OK. Ten baner z lewej strony jest tak wp..., znaczy denerwujący, że ostatnią rzecz którą zrobiłbym to skorzystałbym z oferty reklamującego się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Mam Windowsa 7 i nie widzę żadnego banera z lewej strony - mam tylko malutki, wiszący u góry z prawej, ale on w niczym mi nie przeszkadza... To przy korzystaniu z wyszukiwarki Google Chrome. Przy IE lata mi w poziomie upierdliwy baner, który każe się zwijać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts