matty_m 22.04.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam chciałbym zapytac ile by kosztowałaby hydraulika w domku 160m2 z poddaszem (kuchnia, łazienka u góry łazienka na dole piec opałowy) dom jest w stanie surowym interesowało by mnie na poczatek rozciagniecie wszystkiego przed tym jak zostanie wytynkowany i wylane wylewki. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 22.04.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 WitamA czemu chcesz to zrobić przed tynkami? Ja w ten sam sposób myślałem ale gość robiący hydraulikę mi odradził.Podczas tynkowania ścian widziałem jak to wygląda i po tym dziękowałem hydraulikowi że odradził mi ten pomysł.Nie wiem jak to u Ciebie będzie wyglądało, ale u mnie tynkarze zbierali tynk z podłogi który spadł i wrzucali powtórnie do maszyny.Ogólnie podeptali by wszystko co by leżało na podłodze. Nie chcę niczego sugerować ale przemyśl to jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 22.04.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 tez polecam robic to po tynkach a koszt z materiałami ( kocioł i kotłownia ) to tak 30-40 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matty_m 23.04.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Własnie chciałbym sie poradzic bo nie wiem jak bedzie lepiej czy przed czy po nie chciałbym dopuscic do tego zeby cos kuć bo to by było marnowanie czsu i pieniedzy wic wolałby poradzic sie i zrobic cos co jest wymagane przed tynkami a reszte po tynkach. Jeszcze raz DZieki za informacjie i POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 23.04.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 WitamU mnie robili wszystko po tynkach. Cała instalacja była puszczana na podłodze. I tak nie unikniesz kucia w ścianach.Ja tak samo uważałem żeby już nic nie robić po tynkach, nie da się cały czas coś trzeba kuć. Hydraulik sam sobie wykuje potrzebne dziury na wpuszczenie rur.Później tylko pianka i na to zaprawa i śladu nie ma. Decyzja należy do Ciebie, ja bym robił po, ale to tylko moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matty_m 26.04.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A ile wyniosła Was hydraulika bez pieca i grzejnikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 26.04.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 tez polecam robic to po tynkach a koszt z materiałami ( kocioł i kotłownia ) to tak 30-40 tyś a możesz wyszczególowic tak mniej wiecej co w tej cenie?? bede wdzieczna PS. razem CO i CWU po tynkach radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 26.04.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 a możesz wyszczególowic tak mniej wiecej co w tej cenie?? bede wdzieczna PS. razem CO i CWU po tynkach radzicie? Jeszcze raz napiszę u mnie robiono wszystko po tynkach. u mnie koszt ponad 40 tyś ale z piecem, kaloryferami, pompą ciepła itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 27.04.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 tez polecam robic to po tynkach a koszt z materiałami ( kocioł i kotłownia ) to tak 30-40 tyś Witam, Puławiak. Gdzie, na jaki adres e-mail, można do pana wysłac zapytanie ofertowe? Poniewaz na prywatna wiadomośc wyskakuje komunikat, ze ma Pan za dużo wiadomości w skrzynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matty_m 11.05.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam hydraulicy juz znalezieni cena bardzo konkurecyjna terminy napiete ale cena jest naprawde zadawalajaca. Było u mnie 4 ekipy i kazda mowiła ze najlepiej robic wszystko przed tynkami bo jest wszystko ładnie ukryte i nie trzeba kłuć POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts