netlogon 22.04.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam, prawdopodobnie w skutek osiadania bloku (oddany rok temu) pękły mi dwie płytki w kuchni - pęknięcie pionowe przez środek płytek.Nie chcę ich skuwać i kłaść nowych. Czy istnieje jakaś metoda na zamaskowanie pęknięcia ? Jakaś "masa" która można to wypełnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 22.04.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam, prawdopodobnie w skutek osiadania bloku (oddany rok temu) pękły mi dwie płytki w kuchni - pęknięcie pionowe przez środek płytek. Nie chcę ich skuwać i kłaść nowych. Czy istnieje jakaś metoda na zamaskowanie pęknięcia ? Jakaś "masa" która można to wypełnić ? Prześlij zdjęcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 29.04.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 najlepszą metodą jest jednak wymiana, zwlaszcza jesli sa w widocznym miejscu Domowym sposobem mozesz je naprawić wypełniając szczelinę klejem epoksydowym lub silikonem z odpowiednią domieszką barwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts