darkob 22.04.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam,w grudniu został zrobiony dach(pełne deskowanie i papa W400).Na początku w jednym a teraz już w kilku miejscach zaczyna przeciekać ,chyba w miejscu papiaków.Docelowo planowałem na jesieni lub na wiosne położyć blache.Czy jest sens szukać dziur i smarować ?jezeli tak to czym najlepiej?W tej chwili robie tynki i nie chciałbym by kapało na ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 22.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dach pod blachą musi być szczelny, Uszczelnianie jakimiś smarowidłami to na krótko pomoże. Najlepiej połóż termo , przynajmniej nie będzie dziur po gwożdziach. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 22.04.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 termo=papa termozgrzewalna jak dobrze sie domyślam.Drugą warzystwe papy brałem pod uwage ale niewiem czy nie lepiej przyśpieszyć pokrycie dachu blachą ale wcześniej zamiast tej papy dać folie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 22.04.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Można folię. Ale dekarze to muszą być artyści aby przy kryciu blachą jej nie uszkodzili. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 23.04.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 pokryj go kolego produktem pod nazwą Hypertectum jest to membrana w płynie pisałem o niej wczesniej bys musiał sie wrócic troszke .Bedziesz miał chociaz dach w jednym kawałku.Szkoda głowe sobie papą zawracać .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_cobra 24.04.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 26.04.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 jeżeli macie pytania co do membrany w płynie na dachach płaskich to zawsze podpowiem .poprosze o zapytanie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 29.04.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Wszedłem na dach zobaczyć dlaczego przecieka i zobaczyłem ;w niektórych miejscach lekko przedziurawiona papa,np. 3 papiaki nabite jeden na drugiego ,niektóre trafione między deski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts