kominiarz 27.03.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Co sądzicie o domach budowanych przez firmę: http://www.wasco.pl,może ktoś ma taki, proszę o opinie.-----------------------------------------Dzięki kominiarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrant 27.03.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Kominiarz widzialem wiele domow zrobionych przez ta firme w srodku i na zewnatrz (chcialem budowac tym systemem-zona ),firma jest z mojego regionu.Nie mam zastrzezen (ja- chociaz w MURATORZE pare lat temu przeczytalem artykul niepochlebny o tej firmie)ale trzeba uwazac na material przedstawiany podczas rozmow a dostarczony na teren budowy.Moje zdanie-odpowiadaja mi projekty i charakter domku ,ktory ladnie wpisuje sie w mazurski krajobraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts