Radiowiec 23.04.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witajcie, mam taki problem. Nie mogę w czasie zgrać prac przy dociepleniu i podbitki - będą to robić dwie ekipy, ociepleniowcy mają napięty grafik i zrobią mi od razu całą elewację z tynkiem kolorowym. Podbitkowcy mogą wejść od razu. Mam dach dwuspadowy. Wymyśliłem, że zrobimy podbitkę międzykrokwiowo. Styk deski ze ścianą szczytową będzie zaledwie 2cm. Myślę, że kwestię mostka załatwi mi wełna na poddaszu dochodząca do podbitki. Czy to się sprawdzi? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 23.04.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Musi być przerwa dla wentylacji, dwa centymetry to może być mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radiowiec 23.04.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A nie wystarczą dziury w co którejś desce? Zaznaczam, że pod podbitką nie będzie wełny - tylko od strony domu. Przecież nie będę ocieplać okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts