Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Perfekcyjna Pani domu" wnętrza

ewelina2010

Recommended Posts

przykro mi, ale nie mam galerii.

Programu nigdy nie oglądałam, ale aż mnie zaciekawiłaś, by to zrobić :yes:

Jeśli chodzi o płytki na ścianie, to są w sprzedaży także bardzo podobne to TAU, ale tańsze, polskie. Nie pamiętam jednak nazwy. Gdzieś przewija się w łazienkowym wątku. Może ktoś pomoże? :)

Tak tak tak!!!:) Jestem za Polskimi tańszymi odpowiednikami:)

Szkoda że nie masz galerii (te dwa zdjęcia ładnie zapowiadały Twoje wnętrza).

Polecam ten program do oglądnięcia choćby ze względu na piękny domek i jego wnętrza:) Miłego oglądania i napisz koniecznie jak Ci się "całość" podoba.

Ale najlepsze jest to, z jakim uśmiechem ta pani myje inox na lodówce. Jeszcze może moją by umyła w moim starym mieszkaniu, bo przecież inoxy myje się z uśmiechem na twarzy ;)

O, a czymże ona ten inox myje? Ostatnio bardzo się wyrażałam nad płytą gazową, z uśmiechem to nie miało za wiele wspólnego :)

ewelina

obejrzę na pewno po powrocie z wakacji, ale tak ze zdjęć już mi się podoba - jakże by mogło być inaczej :D

Tau ma piękny, rdzawometaliczny odcień, pasuje każde ciepłe drewno, kamień, cegła, stal ...

http://madame.lefigaro.fr/sites/default/files/imagecache/image-diaporama-photo/2012/04/lifestyle-villa-moderniste-sao-paulo-06.jpg

• 3 weeks później...

Masz kłopoty z odróżnianiem kolorów? Wszyscy widzą na swoich komputerach to samo co ty, więc jak forumowicze mają odpowiedzieć na twoje pytanie? Tym bardziej, że zdjęcia są kiepsiej jakości. O ile wiem na forum nie ma osoby, która brała udział w przygotowaniu tego programu, więc nieznany jest kolor z reala. Może zadzwoń do reżysera (scenografa) tego programu.

PS. Tylko nie pytaj się na forum, czy ktoś z forum zna na nich namiary.....:)

PS2 Może spytaj się tych panienek...http://perfekcyjna.tvn.pl/:)

Edytowane przez Aleksandryta

• 5 weeks później...
  • 1 month później...
  • 5 months później...
  • 1 year później...