piu 25.04.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 przykro mi, ale nie mam galerii. Programu nigdy nie oglądałam, ale aż mnie zaciekawiłaś, by to zrobić Jeśli chodzi o płytki na ścianie, to są w sprzedaży także bardzo podobne to TAU, ale tańsze, polskie. Nie pamiętam jednak nazwy. Gdzieś przewija się w łazienkowym wątku. Może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 25.04.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tak tak tak!!! Jestem za Polskimi tańszymi odpowiednikami:) Szkoda że nie masz galerii (te dwa zdjęcia ładnie zapowiadały Twoje wnętrza). Polecam ten program do oglądnięcia choćby ze względu na piękny domek i jego wnętrza:) Miłego oglądania i napisz koniecznie jak Ci się "całość" podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 25.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ale najlepsze jest to, z jakim uśmiechem ta pani myje inox na lodówce. Jeszcze może moją by umyła w moim starym mieszkaniu, bo przecież inoxy myje się z uśmiechem na twarzy O, a czymże ona ten inox myje? Ostatnio bardzo się wyrażałam nad płytą gazową, z uśmiechem to nie miało za wiele wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.04.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ewelina obejrzę na pewno po powrocie z wakacji, ale tak ze zdjęć już mi się podoba - jakże by mogło być inaczej Tau ma piękny, rdzawometaliczny odcień, pasuje każde ciepłe drewno, kamień, cegła, stal ... http://madame.lefigaro.fr/sites/default/files/imagecache/image-diaporama-photo/2012/04/lifestyle-villa-moderniste-sao-paulo-06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 27.04.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Bardzo piękny kawałek kuchni wkleiłaś (prostota i umiar ale nie pozbawione ciepła)- moje gusta:)Ale gdzie w tym zdjęciu są te płytki tau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.04.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 tu akurat nie ma, ale jest "nasza" bateria i drewno idealnie pasujące do TAU jak tu..... http://www.cravendunnill.co.uk/modules/shop/images/detalle-tiles.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 28.04.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 O a tu już je widzę w całej okazałości:) Piękne są, rzeczywiście pięknie pasują i do metalu i do drewna i kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinrut 18.05.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Mnie też podoba się dom Perfekcyjnej Pani Domu. Szczególnie salon i zasłony. Zastanawiam się jaki to kolor ścian w salonie. Może ktoś odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 18.05.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) Masz kłopoty z odróżnianiem kolorów? Wszyscy widzą na swoich komputerach to samo co ty, więc jak forumowicze mają odpowiedzieć na twoje pytanie? Tym bardziej, że zdjęcia są kiepsiej jakości. O ile wiem na forum nie ma osoby, która brała udział w przygotowaniu tego programu, więc nieznany jest kolor z reala. Może zadzwoń do reżysera (scenografa) tego programu. PS. Tylko nie pytaj się na forum, czy ktoś z forum zna na nich namiary..... PS2 Może spytaj się tych panienek...http://perfekcyjna.tvn.pl/ Edytowane 18 Maja 2012 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.05.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Too nie pytanie do scenografów, ale do pp. Rozenków, przecież to ich własny dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olakrakow 17.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 jeśli chcesz zobaczyć wnętrza domu Rozenków to przesyłam link do programu "dzień dobry tvn- z wizytą u perfekcyjnej pani domu". są ujęcia głównie z salonu, ale zawsze coś można podejrzeć http://dziendobry.tvn.pl/video/pierwsze-rady-perfekcyjnej-pani-domu,1,newest,34747.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 18.06.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 To nie jest dom Rozenków, tylko dom urządzony pod program. A- no i fajnie że podałaś link- napewno zaglądnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti 1719510133 05.08.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 kuchnia perfekcyjnej . myślicie, że fronty są lakierowane? Ewelina, napisz czy owa kuchnia jest wciąz twoją inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 06.08.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Tak Beti. Tak kuchnia jest w piątce moich naj:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayahh 15.01.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam, czy ktoś się może orientuj,e jakiej firmy są sofy na zdjęciach dołączonych do 1-ego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 11.06.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ewelina2010 i jak kuchnia?? zrobiłaś perfekcyjnej pani ?? jakich materiałów użyłaś? bo taka też za mną chodzi Tak Beti. Tak kuchnia jest w piątce moich naj:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzinko 11.06.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Rzeczywiscie fajna, nie zauwarzyłam w programie ale teraz jak spojrzałam widzę, że macie rację, interesujący pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts