tomekbrylski 23.04.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam, mam do zrobienia elewacje i fachowiec zaproponował mi firmę Lico Mix. Mial ktoś do czynienia z tymi produktami ? Bo on mówi, że są to dobre produkty ,tylko mniej znane niż np Kabe, Ceresit, etc . Jakieś sugestie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lew 76 23.04.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 tak szczerze to lico robiłem jakiś hmmm z 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekbrylski 25.04.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 tak szczerze to lico robiłem jakiś hmmm z 10 lat temu Cenowo te tynki wychodzą ok ciekawe jak jakość tych materiałów ? Jeśli miałyby być dobre jakościowo to czemu nie spróbować. Chyba zaufam temu wykonawcy i zrobie z jego materiałów. Daje 5-letnią gwarancje na swoje usługi więc powinien być pewien tego co robi... i na czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts