Muniamus 23.04.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam, mam problem z pewnym spadkiem Robię poddasze użytkowe. Na części domu - przybudówce jest krzywy strop (pochyły). W miejscu przy ścianie ma on ok 15 cm różnicy niż tam, gdzie się zaczyna - nie wiem, jak to określić. Obok niego mam podłogę - na razie same belki stropowe i one w obecniej chwili są o ok 1-2 cm niżej niż początek owego spadku. Na tej cześci gdzie spadek + kawałek cześci z belkami będzie kuchnia i łazienka a w niej ogrzewanie podłogowe. Na cześć z belkami będę kłaść wełne+folie+legary (no właśnie jaką ich wysokość?)+płyty wiórowe +panele i płytki. Chcę zrobić tak, by było tam równo. Może to zdjęcie pomoże mnie zrozumiec: http://tpascal.ovh.org/pliki/P1070208.JPG Jak wyrównać owy spadek by był na tej samej wysokości co część druga w końcowym rezultacie? Co robić po kolei? Będę wdzięczna za próbę zrozumienia mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muniamus 18.05.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Juz sama rozwikłałam ów problem.Temat do zamkniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts