xxxwa 24.04.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam serdecznie.Proszę o radę. Jaką polecacie wylewkę samopoziomującą w tym przypadku. Po zerwaniu starego parkietu (śmierdzącego jakimś dziwnym klejem) Mam gołą pdłoge z resztkami jakiegoś śmierdzącego kleju (brak mozliwości zerwania. Podłaga jest w miarę równa i chciałem położyć panele. Muszę jednak zrobić wylewkę max 10 mm po to by zabić smród tego kleju. Potrzebuję wylewki łatwej to wylania, szybkoschnacej, by np po nocy klaść panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter30 24.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 trzeba bedzie frezowac podłoge z tego kleju i dopioero wylewac samopozion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxwa 26.04.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A dlaczego niby frezować? Nie robię parkietu w domu weselnym tylko w pokoju gdzie patrze w TV. Sciąganie firmy i maszyny do pokoju 12 m2 wydaje mi się zbędne. Potrzebuję zrbić wylewkę domowym sposobem. W małym pokoju zrobilem taką wylewkę z kleju do glazury plus siatka do styropianu i się trzyma. Ale trochę jeszcze smierdzi tym starym klejem bo chyba za cienko. No a teraz pokój większy to chciałem dać wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 27.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A dlaczego niby frezować? Nie robię parkietu w domu weselnym tylko w pokoju gdzie patrze w TV. Sciąganie firmy i maszyny do pokoju 12 m2 wydaje mi się zbędne. Potrzebuję zrbić wylewkę domowym sposobem. W małym pokoju zrobilem taką wylewkę z kleju do glazury plus siatka do styropianu i się trzyma. Ale trochę jeszcze smierdzi tym starym klejem bo chyba za cienko. No a teraz pokój większy to chciałem dać wylewkę Po co pytasz? Szukasz określonej porady: ma być przede wszystkim tanio, tanio i jeszcze raz tanio.Więc zrób jak w małym pokoju-tylko daj więcej kleju do kafli....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter30 28.04.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 hahahahah dobre xxx wa smierdzi i smierdziec bedzie a to dla tego ze dziecku raka zafundowałes ? poczytaj troche o subicie i co to jest ale i tak zrobisz jak bedziesz chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 29.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 niby dlatego frezowac zeby pozbyc sie tego kleju i smrodu .... acz odnosze wrazenie ze to Panstwu nie przeszkadz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter30 29.04.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 zapach komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 30.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 he he he racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.05.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Polecamy do obejrzenia nasz film z cyklu: Wybór na 5. Jakie 5 cech ma dobrej jakości wylewka samopoziomująca? Zobacz inne filmy poradnikowe murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts