Iwa86tcz 24.04.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 WItam, Wykonawca zaproponowal mi drewno na wiezbe suszone komorowo za 1250zl.Czy jest sens kupownaia tego drewna? Jesli jest lepsze, to jestem w stanie poniesc wieksze koszty, wiadomo, buduje dom dla siebie. I przy okazji, prosze mnie utwierdzic w przekonaniu, ze przy deskowanym dachu lepsza jest papa..>? Dach wielospadowy, 290m2, creaton domino, deskowanie + papa. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.04.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Na oba pytania odpowiedź jest jedna: zdecydowanie tak. Trudno za każdym razem pisać dlaczego papa jest lepsza od folii. Warto poczytać jest tego sporo na tym Forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts